Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (26/163) > >>

MaeroxT:
Je imate pravo, drugi pimplec je u pitanju, kod mene je bilo zakačeno kako treba na ovaj lijevi, tako da nisam uopće obratio pažnju na ovaj izdajnički desni. Došlo je zakačeno i s dvije opruge (jedna provučena kroz drugu), tako da se super izvlači i vraća. Izgleda da je moj diler/serviser bolji od vašeg ... ;D  :joks:

Giz:
Ja sam se svejedno odrekao bočne nogare... Nije to meni stabilno i ne vjerujem joj... :drunken_smilie:

PS
I danas sam si dao opakog posla... Al nisam slike ponio sa sobom tako da če report biti sutra tokom dana ako ulovim vremena... Malo sam u gužvi, jelte...  :icon_thumright:

JetFighter:

--- Citat: MaeroxT - 26 Kolovoz, 2008, 14:33:49 ---Je imate pravo, drugi pimplec je u pitanju, kod mene je bilo zakačeno kako treba na ovaj lijevi, tako da nisam uopće obratio pažnju na ovaj izdajnički desni. Došlo je zakačeno i s dvije opruge (jedna provučena kroz drugu), tako da se super izvlači i vraća. Izgleda da je moj diler/serviser bolji od vašeg ... ;D  :joks:

--- Kraj citata ---

A jel slucajno tvoj diler Skaro !!!

Ako jeste onda nije bas puno bolji od moga !!!

I ja sam kupio kod njega i odrzavam kod njega !!! :frajer: :frajer: :frajer: :glasses2: :glasses2:

MaeroxT:
 ;D Ma je*o dilere, treba ih sve pozatvarat ;D

Nego da se mi vratimo na temu.
Naravno da je za sve što sam napravio kriv Giz  :drunken_smilie:

Sinoć sam naručio neke dijelove sa Scooter prosports, stižu za 5-8 dana.
Uzeo sam TP Trophy,NextR,kompletx4 polini rola srednje težine, komplet x3 polini federa,Hebo remen,dizni preko nekoliko.
Koštalo je oko 1350 kn + oko 280 kn shipping  :angry7:, a koliko će me još oprat na carini neznam :icon_scratch:

Cijene u shopu su ok, nešto niže nego u nekim drugim shopovima, odmah odbiju Mwst. pa ne plaćaš dvaput porez (već u korpi vidiš cijenu umanjenu za 19%), što je po nekim mojim dosadašnjim iskustvima u online shoppingu rijetkost.
Sve u svemu jedva čekam da vidim na šta će sve to izać, taman ću do tada skupit kilometara da prvi put promijenim ulje u prijenosu  :toothy9:

neer:
Koštalo je oko 1350 kn + oko 280 kn shipping  angry7, a koliko će me još oprat na carini neznam

??? ??? ???

jel to cijena za sve djelove koje si narucio ??? ili

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju