Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

R50X

<< < (25/163) > >>

ichko:
Ako ces sam montirati kit,ja te molim da sav taj postupak poslikas i objasnis kao i ovo dosad,jer je ovo extra,svaka cast na sve radove i objasnjenja...a ovo za kit te opet molim,planiram sebi raditi nesto al se ne usudjujem toliko rasturati da ne zeznem nesto,do sad sam svasta radio al tolko bas nemogu odjednom

neer:
ljepo ljepo uredno sve radis.sve pohvale  :icon_thumright:

MaeroxT:
Samo da javim da je ovaj problem s bočnim nogarom riješen na zadnjim modelima, sad nogar ostaje izvučen i vraća se u sklopljeni položaj samo po želji vlasnika i radi to iznenađujuće dobro, kao na "pravom" motoru  :icon_thumright:

Mislim da su samo malo u lijevo pomakli onaj gornji klinac za koji se kači opruga, u odnosu kako je to bilo na prethodnim serijama, pa sad to radi kak spada.

JetFighter:
Na zadnjem modelu imas 2 mjesta (pipka)  :laughing11: na koje se moze zakaciti opruga !

Meni osobno motor je isporucen sa oprugom zakacenom na onaj drugi sa kojeg se nogara vraca cim se motor digne sa nogare - sto mi je nepunih 15 dana nakon kupnje dovelo do pada  :sad1: :sad1:

Sreca nije meni nego burazu inace bi si glavu razbio  :icon_biggrin: :icon_biggrin: od bijesa !!!

Odmah nakon toga,sam sam prebacio oprugu na prvi "PIPAK" :laughing7: i sad nogara ide gore samo kad ja to hocu - mada po meni opruga bi trebala biti maaalo jaca da bi nogara idealno isla gore !!!

A sto se tice Giz-a i njegovih postova - nije vrijedno komentirati - samo citati i diviti se na dosljednosti  i temeljitosti !

Zahvaljujuci njemu i ovim postovima o svom skutu sam saznao i neke stvari koje mi nebi pale na pamet !!!

svemirac:

--- Citat: JetFighter - 25 Kolovoz, 2008, 22:28:25 ---Na zadnjem modelu imas 2 mjesta (pipka)  :laughing11: na koje se moze zakaciti opruga !

Meni osobno motor je isporucen sa oprugom zakacenom na onaj drugi sa kojeg se nogara vraca cim se motor digne sa nogare - sto mi je nepunih 15 dana nakon kupnje dovelo do pada  :sad1: :sad1:

Sreca nije meni nego burazu inace bi si glavu razbio  :icon_biggrin: :icon_biggrin: od bijesa !!!

Odmah nakon toga,sam sam prebacio oprugu na prvi "PIPAK" :laughing7: i sad nogara ide gore samo kad ja to hocu - mada po meni opruga bi trebala biti maaalo jaca da bi nogara idealno isla gore !!!

A sto se tice Giz-a i njegovih postova - nije vrijedno komentirati - samo citati i diviti se na dosljednosti  i temeljitosti !

Zahvaljujuci njemu i ovim postovima o svom skutu sam saznao i neke stvari koje mi nebi pale na pamet !!!

--- Kraj citata ---

evo i ja preselio na drugi pipak i sad nogar radi na moju zapovjed :icon_thumright:
dok ne pročitah tvoj post nisam imao poima :dontknow: da se može opruga preselit...zbog toga mi je skut dva puta pao i puko mi retrovizor...tako da ti zahvaljujem na informaciji :notworthy:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju