Ostalo > Motocikli

Yamaha XT660X 2005.god, problem senzora na ubrizgavanjU? POMOĆ OKO KUPOVINE!!

<< < (6/8) > >>

fk_trta93:
a ti si probao ktm-a pa znaš? ja sam inače vozio motocross od 6.god dok nisam zadobio vanjski prelom desne nadlaktice pa više nevozim. vozio sam sve i svašta i uopće mi nije u cilju da se neko okreće zamnom po gradu. meni treba motor za stavit odzada dobru suvozačicu (koju trenutno imam) i nedjeljom otić na neku vožnjicu. izdivljao sam se na stazama, a gotovo jednom tjedno bio na našoj stazi MK Pakrac, staza Matkovac. tak da je xtx i više nego dobar, smc625 je stvarno pila, akrapove grane sa topom i pun racku momenta, uživancija. i na kraju krajeva, tko god vozi ktm-a nevozi ga rekreativno. to svi znamo :icon_thumright: neće ktm-a uzet neki klipan koji nikad nije sjeo na motor i odma derii, nego pravi znalci. svaki supermoto je više na zadnjem nego na oba kotača, isto tako je svaki vožen žestoko i onda ić kupovat polovnog ktm-a i nije baš pametna investicija. ako znaš od koga kupuješ onda ok. ja sam vidio šta je to i rekao sam, hvala ljepa. sad ćemo vidjet xtx-a, nadam se da će se pokazat i više nego dobro. nadam se! :toothy10: :hello:

fleky911:
SXV 5.5 <3 <3 <3

zaljubio sam se u njega u prvih 100 metara  :notworthy:

fk_trta93:
kak se oni kreću na tržištu? ovak generalno ako ti nije bed da ga malo opišeš :icon_thumright:

fk_trta93:
auuffff, nemoraš ga ni opisivat. puno para za moj džep!!! :notworthy: :icon_thumright:

fleky911:
zavisi od godine recimo od 4000€ do 6000€

ja sam imo na piku sxva 450 za ovu godinu našo sam jednog za 3500€ u odlicnom stanju 2006 godina al pošto sam imo prometnu i sad imam probušenu potkoljenicu i šipku u kosti od koljena do zgloba ništa od motora jer imam štete za platit pun k**ra*...
uglavnom motor u sebi ima "ono nešto" alu rama malo kila puno snage odlicna kombinacija...
motor je stvarno "vozljiv" po zavojima iza skoro svakog zavoja se digne na zadnji al naravno ovisi od vozaća dal ce ga terat ko gluvu svinju il normalno...xtx sa akrapovicima mi je bio dobar dok nisam sjeo na sxva to je bila ljubav na prvi pogled..
i da mi se ponovi prilika uzeo bi sxva bez ikakvog razmišljanja

neznam kak bi ti ga više opisao al ocjena po meni 10/10

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju