Tehnički kutak > Garaža

Baotian Rocky ;))

<< < (17/18) > >>

Brnelic:

--- Citat: kiki123 - 03 Ožujak, 2013, 18:46:50 ---Bok ekipa vozim Lunu 50 Vision i razmišljam da su uzmem Baotian Rocky 50, čul sam da su dobri zanimaju me vaša iskustva  i ako je neko vozio lunu kakav je Rocky naspram nje,unaprijed hvala.

--- Kraj citata ---
Pročitaj malo tuđe teme o navedenom motoru.
Evo na 1. stranici ove teme imaš neka mišljenja kao:

--- Citat: ropee - 07 Siječanj, 2013, 12:06:32 --- :hello: ja imam Rocky-a i dobar je , nije skut za jurnjavu , ali kao što je netko naveo , troši ko upaljač , solidno izgleda , a sa onim kung fu kitom  :toothy9: solidno i ide

--- Kraj citata ---

--- Citat: ivan94 - 07 Siječanj, 2013, 13:10:29 ---i da... najvise sam mrzil to sto je skut dosta velik ali ima ful mali spremnik ispod sica....

--- Kraj citata ---

--- Citat: kkihalic - 07 Siječanj, 2013, 14:01:50 ---ma mene ima 60 kila tako da nema problema , a nea veze kaje tolki kad troši cca. 3 litre  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

kkihalic:

--- Citat: kiki123 - 03 Ožujak, 2013, 18:46:50 ---Bok ekipa vozim Lunu 50 Vision i razmišljam da su uzmem Baotian Rocky 50, čul sam da su dobri zanimaju me vaša iskustva  i ako je neko vozio lunu kakav je Rocky naspram nje,unaprijed hvala.

--- Kraj citata ---
gle razlika ti je između 2t i 4t , 4t manje troši i manji je trošak održavanja..ako si pak za neki veći tuning onda si ipak ostavi 2t..

kkihalic:
update :
kupljena normalna spulja ( NAPOKON ) , je kršna , al uz malo truda će bit dobra..
kupljeni retrači , distancer , plava crijeva za gorivo , utezi za ručke..
motor vozi svaki dan i tuku se kilometri..
pozdrav  :hello:

Infernus:
javi kak bude isel s tim auspuhom u usporedbi sa serijskim sfrkanim, zanima me :D

kkihalic:
identično...nema razlike..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju