Tehnički kutak > Garaža

Baotian Rocky ;))

<< < (10/18) > >>

kkihalic:
delalo se , jučer je regan skuter , danas montiran komplet kit kod Zvonceka , najebali se ko svinje al eto uspijeli smo  ;D , skuter ide 65 na 7 tisuća okr. to još trebamo pogledat i treba poštelat ventile jer zvone...sve u svemu na startu čupa na zadnji... :icon_biggrin:
P.S. PEPEK JE BIO GLAVNI  :laughing7:

zvonkec_92:
ma kaj k**ra* pepek, on je došo samo smetat tam i provocirat. nea on pojma o skuterima, bumo vidli kak bu on svoj kit složio bez mene :P

kkihalic:
daj neeeee izvlačiš se sad da si neš radio , pepek je bio glavni da nije on došo nebi mi to znali složit  :toothy12:
P.S j**** ti filter -.-

Josip-zg:
Vidim tu se spominje moje ime

kaj ocete moro sam navratit,prekontrolirat radove i to,eto ja nemam poima a  DJ zvonkec zaj#bo 80% jedno dobro kaj je napravio je sta je napunio akomulator i posudio filter zraka

EDIT:to sam se ja malo salio da vas ohrabrim

zvonkec_92:

--- Citat: kkihalic - 05 Veljača, 2013, 23:39:41 ---daj neeeee izvlačiš se sad da si neš radio , pepek je bio glavni da nije on došo nebi mi to znali složit  :toothy12:
P.S j**** ti filter -.-

--- Kraj citata ---
e dobro da si me podsjetio, vrati mi filter lopove... za dva dana ima da je kod mene inaće ti kradem kit sa skutera dok buš spavo po noći.. ma pepek nea pojma samo fušari :P  lol   

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju