a ti si probao ktm-a pa znaš? ja sam inače vozio motocross od 6.god dok nisam zadobio vanjski prelom desne nadlaktice pa više nevozim. vozio sam sve i svašta i uopće mi nije u cilju da se neko okreće zamnom po gradu. meni treba motor za stavit odzada dobru suvozačicu (koju trenutno imam) i nedjeljom otić na neku vožnjicu. izdivljao sam se na stazama, a gotovo jednom tjedno bio na našoj stazi MK Pakrac, staza Matkovac. tak da je xtx i više nego dobar, smc625 je stvarno pila, akrapove grane sa topom i pun racku momenta, uživancija. i na kraju krajeva, tko god vozi ktm-a nevozi ga rekreativno. to svi znamo
neće ktm-a uzet neki klipan koji nikad nije sjeo na motor i odma derii, nego pravi znalci. svaki supermoto je više na zadnjem nego na oba kotača, isto tako je svaki vožen žestoko i onda ić kupovat polovnog ktm-a i nije baš pametna investicija. ako znaš od koga kupuješ onda ok. ja sam vidio šta je to i rekao sam, hvala ljepa. sad ćemo vidjet xtx-a, nadam se da će se pokazat i više nego dobro. nadam se!