Ostalo > Foto, video, music...
Pomoč oko smartfona :(
Ridi77:
--- Citat: istipa622 - 06 Siječanj, 2013, 01:21:42 ---ja ovog več par dana gledma na njuškalu i najradije bih otisao po njega za tu lovu...da mi treba mobitel nebih razmišljao ni sekunde ali jbg šta će mi 2 :toothy3:
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-i19000-oglas-6700754
--- Kraj citata ---
veli da slavo koristen pogle kak je slizan i to,
ivanm:
ovo je bilo i u babinoj guzici. kakvih 2 tjedna koristenja. ovo je koristeno 2 godine.
VEPAR:
--- Citat: zvonkec_92 - 05 Siječanj, 2013, 23:43:09 ---dakle trebam preporuke koji mob uzeti ALI ja imam posebne zahtjeve, mora biti 3G, touch ( kapacitativni, onaj koji nije na nokte ) wifi mora imati, iii to je to. e i mora bit čiiim jeftiniji. može i sa ebaya, ali tamo sve kaj gledam i našo sam puuno jebenih mobitela ali svi nabiju poštarinu najmanje 50$
--- Kraj citata ---
evo da ti skratim muke uzeo ja u petak
http://www.njuskalo.hr/ostali-mobiteli/vip-racer-3-white-oglas-6703494
i mogu reči da je mob odličan za te pare.Nisam ga kupio preko njuškala nego u vipu na preplatu.
ivanm:
--- Citat: zvonkec_92 - 06 Siječanj, 2013, 01:29:26 ---nikad više samsung u moje ruke . imam samsung galaxi mini i baterija je shrot.! i još jedan i najveći problem je kaj se puni 2 i pol sata a drži sat vremena!!!! treba mi nekaj kaj se napuni za 20min
--- Kraj citata ---
sj#bo si se jer nisi formirao bateriju kako treba:
kod novog moba baterija se stavi unutra i koristi se dok se skroz ne isprazni i mob ne ugasi.
onda se puni do kraja i tako puni i prazni 5x.
ja sam tako radio na svakom mobu do sada i sad mi na galaxy ace traje do 4 dana ak samo zovem i to a ak puno prčkam po njemu onda 2 dana. puni se 4 sata.
na ženinoj nokiji traje 6 dana..
a baterija koja će se napuniti za 20 minuta NE POSTOJI.
luka.ck:
--- Citat: zvonkec_92 - 06 Siječanj, 2013, 01:29:26 ---nikad više samsung u moje ruke . imam samsung galaxi mini i baterija je shrot.! i još jedan i najveći problem je kaj se puni 2 i pol sata a drži sat vremena!!!! treba mi nekaj kaj se napuni za 20min
--- Kraj citata ---
Ja isto posjedujem taj galaxy mini i zadovoljan sam sa njim. samo steta da unutra nije jaci procesor...
Baterija mi je prije trajala 2 dana a od kad sam sa marketa skinuo aplikaciju Battery Saver [2xBatery], baterija drzi 4 dana. Samo ti nesmije biti ukljucen wifi ili net jer onda baterija traje dan i pol do dva.
8)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju