Ostalo > Foto, video, music...

Pomoč oko smartfona :(

(1/7) > >>

zvonkec_92:
dakle trebam preporuke koji mob uzeti ALI ja imam posebne zahtjeve, mora biti 3G, touch ( kapacitativni, onaj koji nije na nokte ) wifi mora imati, iii to je to. e i mora bit čiiim jeftiniji. može i sa ebaya, ali tamo sve kaj gledam i našo sam puuno jebenih mobitela ali svi nabiju poštarinu najmanje 50$

2mario2:
novi ili rabljeni??? rabljeni nađeš za siću, a dobar mob... ti prodam ja svoj Huawei... :toothy3:

zvonkec_92:

--- Citat: 2mario2 - 05 Siječanj, 2013, 23:46:58 ---novi ili rabljeni??? rabljeni nađeš za siću, a dobar mob... ti prodam ja svoj Huawei... :toothy3:

--- Kraj citata ---
koji huavej? kolko love.. ma svejedno kakav je samo da je ispravan i da nije neki krš razvaljeni

istipa622:
ja ovog več par dana gledma na njuškalu i najradije bih otisao po njega za tu lovu...da mi treba mobitel nebih razmišljao ni sekunde ali jbg šta će mi 2  :toothy3:
http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-i19000-oglas-6700754

zvonkec_92:
nikad više samsung u moje ruke . imam samsung galaxi mini i baterija je shrot.! i još jedan i najveći problem je kaj se puni 2 i pol sata a drži sat vremena!!!! treba mi nekaj kaj se napuni za 20min

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju