Tehnički kutak > Garaža
aprilia rs 50 pcelica maja
lukaex1t155:
jucer mi je frend dofuro karb pa samo ga montirali i upalili,sve 5 :icon_thumright:
stigla je i zadnja guma,sluzila je kao prednja guma na crb-ki rr,dobio sam ju za đabe ;D
bridgestone battlax bt-016 hypersport ,tu gumu je njemački ''motorrad'' magazin proglasio najboljom gumom za kisu,malo je šira od originala
evo jos malo slikica
ropee:
to je lijep i dosta brz motor, a jesi li nabavio plastike ?
Zanimljiv projekt :icon_thumright: , misliš li ga dovest u tvorničko stanje ili radiš neku preradu ?
lukaex1t155:
--- Citat: ropee - 14 Siječanj, 2013, 19:12:50 ---to je lijep i dosta brz motor, a jesi li nabavio plastike ?
Zanimljiv projekt :icon_thumright: , misliš li ga dovest u tvorničko stanje ili radiš neku preradu ?
--- Kraj citata ---
plastike osim repa i zadnjih bocnih nemam zasad,ovih dana mi treba doc prednja,a bocne moram nabavit negdje...
imam bocne od aprilie rs extreme,prednju i rep od af1 pa razmisljam i njih malo preradit i napravit kao racing plastike bez fara i suvozacevog sjedista pa imat 2 kompleta plastika
jos neznam dali ce nesto bit od toga...
lukaex1t155:
dao sam izradit naljepnice i sviđa mi se kako su ispale
stigla je i prednja maska,treba ju pofarbat
bočne od aprilie rs extreme,ne pasu na vidu,treba ih preradit malo... ovaj usis ide previse na unutarnju stranu pa treba jedan dio toga odrezat i pokitat
nisu puknute,pospricane su sa spric kitom i on je puko,plastika je citava
lukaex1t155:
trenutno stanje kilometraze
urice
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju