Tehnički kutak > Garaža

aprilia rs 50 pcelica maja

(1/6) > >>

lukaex1t155:
doslo je do toga da i ja predstavim svoj projektic...

znaci aprilia rs 50,2003. , ima minarelli am6 masinu koju koriste i tzr,malaguti xsm, derbi,...itd.

-odma na pocetku cu naglasit da masu vas ce rec nesto tipa ''jbes to sportiva a 50cc'' ili nesto kao ''nakitan skuter te opere'' .. i blabla takve provale... jbg nemam polozenu a1 kategoriju,a ovo je uletilo za malo para ko budali samar...

sve je pocelo tako sta sam zujio po njuskalu i naletio na oglas za neke smjesne pare,imo neke kombinacije vamo tamo,a caka je bila u tome sta nije vozila...i tako je dosla u moj posjed bez radilice,termo grupe,plastika i jos puno toga,ali sam se ipak odlucio ''ozivit'' ga

svi komentari,prigovori,prijedlozi i naravno pohvale su dobrodosli...zato udrite..  ;D

evo kako je to izgledalo na pocetku:

Maurini-Tuning:
Bit ce ovo zanimljiv projekt. Inace i ja volim ovakve sportive,50,125,250 cvaje obozavam pa cu pratit' ovo :icon_thumright:

Nego,jeli se sastavljalo sto ili? :)

dule pacov:
Od kud nabavljaš dijelove za am6 mašinu, ja imam jednog malagutija xsm kojeg moram dovest u red pa mi trebaju neki dijelovi mašine.

dachi:
ako nisi nabavio jos dijelove,jel planiras neki kit ovo ono?

lukaex1t155:
nakon rastavljanja masine,svi dijelovi su isli u 3 konzumove vrecice koje su 2 mjeseca stajale u sobi zbog nakupljanja resursa za daljnju obradu i odlučivanja oko setupa i nakraju je pala odluka...

top performance kit 75 cc gusani sa 2 karike (iso sam u split po njega -.-'')

motoforce radilica (slovenija)

skf c3 lezajevi i semerinzi iz stage6 pakiranja (također slovenija)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju