Općenito > Propisi
Zakon-tablica nije na nosaču?
2mario2:
ak si dovoljno "lud" ni sa skuterom te nebudu primili... ja sam radil i cujem kak od nekud *ebeno zuji i vidis lika bez kacige na Aeroxu ide, a murjak s motorom stoji i pokusava ga zaustaviti a lik ni 5 ni 6 drito u murjaka i gas dalje... al Rox je letio tak da kad je murjak videl, odustal je od potjere jer dok on spremi stvari i sve ovaj se stigne sakrit u susminje i di ga bu ovaj nasel... ja nisam mogao vjerovat, al eto moze se...
Maurini-Tuning:
Sve je do vozaca i poznavanja cesta :icon_thumright:
Nijedan policajac te ne moze ulovit ako dobro vozis,pogotovo ako si na svom podrucju i znas ceste itd :D
Biker(ss):
Otkad sam stavio undertail stoji na ovom mjestu
i osvjetlio sam tako da se vidi... i nitko nebi trebao srati zbog toga osim ako naiđeš na nekog tko mrzi mopediste ili motore
Nitko mi nikada nije srao. Jednom prilikom me jedan policajac pitao dali to smije biti tako :toothy10: odgovorio sam mu: ako mogu čoperi onda može svaki motor :laughing7:
3alfa3:
--- Citat: Maurini-Tuning - 07 Siječanj, 2013, 01:08:21 ---Nijedan policajac te ne moze ulovit ako dobro vozis,pogotovo ako si na svom podrucju i znas ceste itd :D
--- Kraj citata ---
I onda je svizac....
ivanm:
nije on vidio murijaka na bmw iz luckog. nabildan. obrijan celav. tetoviran po glavi. jedno oko poluzatvoreno. nosi dva pisolja. j sam ga molio sam da me ne mlati :-)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju