Općenito > Propisi
Zakon-tablica nije na nosaču?
Grale:
Meni su draži 150 kn(il još bolje 300) u đepu nego tablica ispod skutera :icon_biggrin:
Ovak i onak ju ni ne vidim dok se vozim :P
pralas:
--- Citat: Grale - 06 Siječanj, 2013, 21:37:24 ---Meni su draži 150 kn(il još bolje 300) u đepu nego tablica ispod skutera :icon_biggrin:
Ovak i onak ju ni ne vidim dok se vozim :P
--- Kraj citata ---
al ju vidim dok je parkiran skuter :D
2mario2:
to opcenito glume majmune s tim pravilima... kolko ljudi na lezaljkama ima tablicu ispod ili cak prek nutra ispred zadnje gume di se ni ne vidi skoro nist, pa nikom nista, a nas *ebu u zdrav mozak... ja kad stavim na undertail tablica je vidljiva i jos k tome citljiva i ne vidim zasto s toga rade nam tolke probleme... ja bi to promijenio odmah... ako se vidi procitat, nemoj me *ebat i tjt...
luka ns:
--- Citat: 2mario2 - 06 Siječanj, 2013, 21:42:03 ---to opcenito glume majmune s tim pravilima... kolko ljudi na lezaljkama ima tablicu ispod ili cak prek nutra ispred zadnje gume di se ni ne vidi skoro nist, pa nikom nista, a nas *ebu u zdrav mozak... ja kad stavim na undertail tablica je vidljiva i jos k tome citljiva i ne vidim zasto s toga rade nam tolke probleme... ja bi to promijenio odmah... ako se vidi procitat, nemoj me *ebat i tjt...
--- Kraj citata ---
to ti je zato kaj lezaljku nemogu uvatit :toothy12: a nas mogu
Ruff Ryder:
--- Citat: luka ns - 06 Siječanj, 2013, 21:44:12 ---
--- Citat: 2mario2 - 06 Siječanj, 2013, 21:42:03 ---to opcenito glume majmune s tim pravilima... kolko ljudi na lezaljkama ima tablicu ispod ili cak prek nutra ispred zadnje gume di se ni ne vidi skoro nist, pa nikom nista, a nas *ebu u zdrav mozak... ja kad stavim na undertail tablica je vidljiva i jos k tome citljiva i ne vidim zasto s toga rade nam tolke probleme... ja bi to promijenio odmah... ako se vidi procitat, nemoj me *ebat i tjt...
--- Kraj citata ---
to ti je zato kaj lezaljku nemogu uvatit :toothy12: a nas mogu
--- Kraj citata ---
tako postavljena tablica jos bolje izgleda na nekom sm-u ;)
prije ce uhvatit lezaljku nego nekog sm-a :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju