Tehnički kutak > Tuning skutera

Zvono kvacila...

<< < (5/8) > >>

Grale:

--- Citat: 3alfa3 - 03 Siječanj, 2013, 17:11:02 ---Da, i ostala je delta zbog mogucnosti preciznog stelanja. Nebi drugi kuplung na skut stavio. Nikad. :)

--- Kraj citata ---
Nisi imal problema sa pregrijavanjem serijskog zvona na delti?

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 03 Siječanj, 2013, 17:16:03 ---jer je tada st6 bilo unknown. inace to kvacilo je majka stelanja a kod stelanja delte se sjetis isusa krista makar bio ateist ;D

--- Kraj citata ---

Taman je tada izaso s6. I dalje bi deltu jer ju znam ko sadrzaj
 svog djepa. Bolje ferode, tezi kuplung.... Taman sto mi je trebalo

3alfa3:

--- Citat: Grale - 03 Siječanj, 2013, 17:22:06 ---
--- Citat: 3alfa3 - 03 Siječanj, 2013, 17:11:02 ---Da, i ostala je delta zbog mogucnosti preciznog stelanja. Nebi drugi kuplung na skut stavio. Nikad. :)

--- Kraj citata ---
Nisi imal problema sa pregrijavanjem serijskog zvona na delti?

--- Kraj citata ---

Ne, jer je zapravo bila postelana prilixno mekano. Tezi utezi u najtezem polozaju i crveni federi skroz opusteni. Nikad u zivotu nisam palio gumu pa zvono i nakon par desetaka tisuca km nije ni malo poplavilo

Rox-Rab:
imao sam deltu i ne bi je stavio natrag, istina da je kvalitetno i sve ali nacin na koji se stela jacina starta mi je skroz neprakticna

moras rastavit pol kvacila da bi natekao suste  :angry7:

ja iam od s6 i super je, stelam ga bez da skinem polutke sa bloka ( ok tad ga nije bilo kad si ti imao deltu )

a sto se tice zvona preporucam neko sa dobrim hlađenjem ako nije neki bijesni setup jer se na serijali osjeti mrvicu to da se kvacilo i zvono ne zagriju previse sa dobrim zvonom kao sa serijskim

Josip:

--- Citat: Rox-Rab - 03 Siječanj, 2013, 18:25:21 ---imao sam deltu i ne bi je stavio natrag, istina da je kvalitetno i sve ali nacin na koji se stela jacina starta mi je skroz neprakticna

moras rastavit pol kvacila da bi natekao suste  :angry7:

ja iam od s6 i super je, stelam ga bez da skinem polutke sa bloka ( ok tad ga nije bilo kad si ti imao deltu )

a sto se tice zvona preporucam neko sa dobrim hlađenjem ako nije neki bijesni setup jer se na serijali osjeti mrvicu to da se kvacilo i zvono ne zagriju previse sa dobrim zvonom kao sa serijskim

--- Kraj citata ---

bilo je i tada, cak je i bilo jeftinije od delte
a kad imas i R/T zvono cak ni njega nemoras skidat da bi podesio start otpustanjem ili zatezanjem federa, jedino ako se igras utezima u ferodama moras skinut zvono, a i tada ga ne moras skidat s polutki

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju