Tehnički kutak > Tuning skutera
Zvono kvacila...
2mario2:
na kit je svakako bolje stavit veci karb (zbog moguceg cvikanja sa 12-icom kolko se razumijem)... ako sam u krivu nek me neko ispravi...
sladjan94:
Ok onda znaci kad bi stavio veci karb koliko bi skocila potrosnja u odnosu na sadasnju potrosnju!Znam da je prijatelj imao kit neki 70cc mislim polini i nije mogao sipati jos je karb bio 12 sa 80 diznom i na kraju je zacviko al do taj je nenormalno trosio bukvalno 10km po litri po meni nemoguce ali praksa je pokazala tako!
2mario2:
--- Citat: sladjan94 - 11 Siječanj, 2013, 22:54:56 ---Ok onda znaci kad bi stavio veci karb koliko bi skocila potrosnja u odnosu na sadasnju potrosnju!Znam da je prijatelj imao kit neki 70cc mislim polini i nije mogao sipati jos je karb bio 12 sa 80 diznom i na kraju je zacviko al do taj je nenormalno trosio bukvalno 10km po litri po meni nemoguce ali praksa je pokazala tako!
--- Kraj citata ---
ma to je puno previse njemu trosio, a sto se tice cvikanja da je stavio veci karb i postelao nebi bome cviknuo... bar ne brzo ako je sve ok... a potrosnja mislim da nebi tak drasticno bas skocila, al jbg kit = malo veca potrosnja... pa nebus propal da ti litru vise trosi recimo, a ide punooo bolje...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju