Tehnički kutak > Tuning skutera
Smanjenje potrošnje ?
dhorvat:
Potrošnja sa replicom sve dobro naštelano je sigurno 5,5-6 litara. Ja sa ZX-om i Trophy-em i dellorto 17,5 imam oko 4 litre, čak i 3 i pol litre na 100 km. Al možete si mislit na kolko je to gasa... Jedna šesnajstina valjda ;D
Volim se vozit tak jer su kod nas ionak samo ravnice i motor dođe i do 60-65 al dosta sporo... Nema prometa tak da nikome ne smetam. Potrošnja pada drastično, motor se manje haba, i veći je gušt kod naglog fol gasa nakon tak spore vožnje :toothy9: hehe
Više volim polaku vožnju pa kad se neko "bahatit" počne, oderem gas i onda se preplaši :glasses9:
vpucko:
--- Citat: dhorvat2 - 24 Lipanj, 2008, 21:03:58 ---Potrošnja sa replicom sve dobro naštelano je sigurno 5,5-6 litara. Ja sa ZX-om i Trophy-em i dellorto 17,5 imam oko 4 litre, čak i 3 i pol litre na 100 km. Al možete si mislit na kolko je to gasa... Jedna šesnajstina valjda ;D
Volim se vozit tak jer su kod nas ionak samo ravnice i motor dođe i do 60-65 al dosta sporo... Nema prometa tak da nikome ne smetam. Potrošnja pada drastično, motor se manje haba, i veći je gušt kod naglog fol gasa nakon tak spore vožnje :toothy9: hehe
Više volim polaku vožnju pa kad se neko "bahatit" počne, oderem gas i onda se preplaši :glasses9:
--- Kraj citata ---
da vjerujem da je super i nastelan onda ako on tebi sa 1 sesnajstinom dodje do 60 na sat (znaci poprilicno razvuce remen do gore) i mogu si mislit onda koja je osjecaj kad das ful gas a remen vec gore! LOL
igor.sb:
--- Citat: dhorvat2 - 24 Lipanj, 2008, 21:03:58 ---Ja sa ZX-om i Trophy-em i dellorto 17,5 imam oko 4 litre, čak i 3 i pol litre na 100 km. Al možete si mislit na kolko je to gasa... Jedna šesnajstina valjda ;D
--- Kraj citata ---
koja dizna? air box ili gljiva?
btw..rox sa onim svojim usranim kratkim gasom, kolika je ta 1/16 ? :icon_tongue:
vpucko:
ma de prica gluposti! kao prvo ako njemu sa toliko maaalim gasom navuce do 60 onda si mogu mislit koliko preeteske rolice ima, i onda mos mislit koliko je to ubrzanje kad onda da gas jer ako mu s toliko malim gasom razuvce tu brzinu znaci da u variomatu digne do kraja remen, a sta onda super ubrzava po sekundi ti digne 300 okretaja!!! mislim LOL!
Crazy Kuree:
Sve je moguće samo nije 1/16 na trećinu gasa, a istina je da more tak malo trošit kad je dobro poštelan :headbang: a i mora dobro ić
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju