Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Upozorenje za SPAM?!
Aprilia97:
A ni objasnjenja ni nicega,super,nemozes se vise ni tuzit,a ni pitat sta,zasto jer se na upozorenje nemoze odgovorit...
Pa tema je bila u offu,i nisam ja nista reko nego je on mene pito odkud sam i ja sam odgovorio,i opet se on nadovezo na taj moj odgovor,i sta ja sad zbog toga trebam dobit upozorenja,a neki modovi i po ostalim temama spamaju pa nikom nista,jer se njima nista nemoze rec
Reponja:
Zika, jesi siguran da ti je zbog te teme, tj. posta u toj temi, dan warn?
Moguće da je zbog neke druge teme, ali se nije na vrijeme reagiralo
(nismo ni mi tu 24/, radimo, neki imaju djecu, druge obaveze i sl..).
Warn se ne daje bez razloga, ne moraš generalizirati ako ti trenutno
nije jasan razlog... Uostalom, on kroz par dana nestane, tako da nećeš
imati nikakve razlike, nije ti se otvorio dosje, nisi kažnjavan.
Ali siguran sam da će se razlog pojaviti, ne moraš brinuti..
@Aprilia97
Isto kao i Ziki
+
imaš pm, preko njega se sve da dogovoriti i riješiti. Ako osnovano misliš
da netko spama, i to se da prijaviti. Samo, ako modovi i rade spam (može
se dogoditi, ljudi smo i ponekad i mi možemo zastraniti), oni ga i pročiste.
Zika:
to je mozda i provokacija jer sam zivcan,i ti si bio u onoj temi,a i prije par tjedana smo se bili raspravljali o morini makinama znas i sam..pa sam mislio da si mi se zamjerio...
steeef:
ak nest ne znas onda ne pises gluposti nego preskocis jer od gluposti i dezinformacije nema koristi.
warn je stvar koja podsjeca da se to ubuduce ne radi,nije nikakav kriminal niti losa stvar,dobivaju ih i modovi po potrebi tak da neznam kaj si se nasel uvrijedjen..da je bilo provociranje onda bi bile bannane..
warn je kak i sama rijec govori upozorenje.
off topic je rubrika di se otvaraju teme ne vezane za skutere ali ako nekom krenes u temi srat,pisat gluposti il provocirat onda je to spamm i isto se more kaznjavat ko i u ostalim rubrikama.
btw,upozorenje nije stisnul grale.
Zika:
--- Citat: Reponja - 28 Prosinac, 2012, 22:32:22 ---Zika, jesi siguran da ti je zbog te teme, tj. posta u toj temi, dan warn?
Moguće da je zbog neke druge teme, ali se nije na vrijeme reagiralo
(nismo ni mi tu 24/, radimo, neki imaju djecu, druge obaveze i sl..).
Warn se ne daje bez razloga, ne moraš generalizirati ako ti trenutno
nije jasan razlog... Uostalom, on kroz par dana nestane, tako da nećeš
imati nikakve razlike, nije ti se otvorio dosje, nisi kažnjavan.
Ali siguran sam da će se razlog pojaviti, ne moraš brinuti..
--- Kraj citata ---
Reponja u poruci je navedena ona tema..ne zelim se vise raspravljat samo me zivciraju neke stvari,znam da ce to proc kroz par dana..i dalje ostajem pri svojem..i kazes zbog druge neke teme,ne mogu se sjetit zadnje u kojoj sam spamo,osuim u off-u..u biti ja nisam na forumu da spamam nego da dam neki savjet i vidim neke projekte i naucim jos nesto,jer niko nezna sve...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju