Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Upozorenje za SPAM?!
Aprilia97:
I ja sam dobio spam za istu temu i za taj jedini post koji sam napiso...a i prije par dana opomenu za temu u off-u o.O
Prije par mjeseci je neko od modova reko da se u offu moze pisat sta oce,i sad ja dobijem spam jer me go-go pito odkud sam i ja sam mu odgovorio...
Zika:
--- Citat: Grale - 28 Prosinac, 2012, 22:16:04 ---Neznam,aprila97 ti je odgovorio očito,nije mi se dalo više odgovarat jer sam napisal odgovor...
Šta te dira taj warn, ko ga nije imo, neka baci kamen prvi :icon_biggrin:
I btw, daj stavi onda link te teme, da znamo o čemu se radi...
--- Kraj citata ---
da decko je odgovorio...njega niko ne spominje,i ja sam izaso iz te teme,jer sam vidio da nema od toga nista..medutim dodem veceras na forum kad ono...evo teme
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,80158.msg1039460.html#msg1039460
Grale:
Tvoj prvi post u temi:
--- Citat: Zika - 27 Prosinac, 2012, 19:09:54 ---na pola gasa trokira...tj gasi se jednostavno
--- Kraj citata ---
I drugi
--- Citat: Zika - 27 Prosinac, 2012, 19:17:01 ---
--- Citat: Grale - 27 Prosinac, 2012, 19:11:43 ---
--- Citat: Prozorr - 27 Prosinac, 2012, 19:06:53 ---trokira,gusi se
--- Kraj citata ---
Nemre i jedno i drugo...
Od viška zraka se guši, od viška goriva trokira...
--- Kraj citata ---
od viska goriva se ne gusi?
--- Kraj citata ---
Vjerojatno je shvaćeno ko dezinformacija ili provkacija,jer je objašnjeno kad trokira,kad se guši...
Na prvu sam i ja tak shvatil, ali nisam više ništ pisal...
Inače se stavi link teme...
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=80158.msg1039460#msg1039460
Zika:
razmijem da to ne vidi niko osim mene,al mi idu na zivce neke stvari koje nemaju objasnjenje..tako cete bubnit ban nekom ko je neduzan i kriv za nista...samo ban i tuci...ne ide to tako..to nije admin
Grale:
--- Citat: Aprilia97 - 28 Prosinac, 2012, 22:21:30 ---I ja sam dobio spam za istu temu i za taj jedini post koji sam napiso...a i prije par dana opomenu za temu u off-u o.O
Prije par mjeseci je neko od modova reko da se u offu moze pisat sta oce,i sad ja dobijem spam jer me go-go pito odkud sam i ja sam mu odgovorio...
--- Kraj citata ---
Neznam šta tebi nije jasno, spamo si po go-go jevoj temi i gluposti si piso u ovoj prošloj...
Eto zika,očigledno je ispalo ko provokacija,kao i ovo
--- Citat: Zika - 28 Prosinac, 2012, 22:03:30 ---
vjerovatno ju je grale pisao, neznam razlog,pa mi objasni,
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju