Ostalo > Razne offtopic teme :)
Mrzim
gavranpero:
Ne znam za to, ali da bi privukao glasače mora igrati na nacionalnoj (šovinističkoj) osnovi. Zahvaljujući tome godinama egzistiraju nacionalne stranke koje nas vuku u propast. Barem u BIH je tako, jer je velika većina populacije blago rečeno glupa. Radije će se busati u prsa nacionalizmom, nego živjeti normalno sa dobrom platom i penzijom.
1631. Mrzim nacionalne stranke. Sve go lopov koji čuva nam našu državicu, a ovamo pokrade boga oca.
Corector:
--- Citat: Dragster 50 - 19 Prosinac, 2020, 08:11:58 ---
--- Citat: Corector - 18 Prosinac, 2020, 19:40:39 ---Hehe, kako covjek kida predizborni asfalt golim rukama.
--- Kraj citata ---
O njemu kao politi%u010Daru, vi%u0161e govori naslikavanje sa %u010Detni%u010Dkom zastavom, ali to je tamo valjda normalno ::)
--- Kraj citata ---
Spustila mi se roletna odmah nakon videa kad je cupao asfalt jer je bio neki intervju. Jbg, glupani se pale na to i dok je tako, sve ce biti u k i dalje. Podsjeca na naseg vjecnog gradonacelnika sa ovom proaktivnosti... Ti si ovaj, ti si onaj, a aktualni i vjecni primitivni batica samo biznisuje dok se ovi svadjaju.
I ace sam etnicki pociscen od njihove strane, i jebiga, na kraju sam i zahvalan jer mi je danas puno bolje nego da sam ostao. A opet imam dosta zemlje pa pratim malo situaciju.
zvonkec92:
1632. Mrzim cirkulare i sve alate koji rezu prste
challenbeen:
1633. MRZIM TALIJANSKU STRUJU. PAS MATER. 2 put.
aragonY:
Zasto struju? Zato sto si svojom greskom spalio zice namotaja? :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju