Ostalo > Razne offtopic teme :)

Mrzim

<< < (260/267) > >>

gavranpero:
Zato što Mate nije materijal za medije, a bez njega na mješalici ne bi vatrogasci imali šta gasiti, niti doktori gdje primati.pacijente.

ivano_007:
Oooo gavrane, jel se bolje živi u BL sa novim gradonačelnikom? :toothy11: upoznao sam ga sad zadnji put kad sam bio gore, prošlo ljeto tj. bio sam na piću s njim u malo većem društvu

Corector:
Hehe, kako covjek kida predizborni asfalt golim rukama.

gavranpero:
Zvanično nije još preuzeo dužnost, mislim da bi trebao poslije NG. Nadam se da će barem u Banjaluci pokrenuti kakav takav talas promjena, jer smo stvarno dno dna što se tiče okruženja.  :)

--- Citat: Corector - 18 Prosinac, 2020, 19:40:39 ---Hehe, kako covjek kida predizborni asfalt golim rukama.

--- Kraj citata ---

Da li bi vjerovao kad bi ti rekao da na novom novcatom kružnom toku nakon samo 6 mjeseci iskoče grbe i rupe ? U BIH je takva mafija što radi puteve, da je to strašno. Kroz centar grada se ne može proći od rupa i neravnina.

Dragster 50:

--- Citat: Corector - 18 Prosinac, 2020, 19:40:39 ---Hehe, kako covjek kida predizborni asfalt golim rukama.

--- Kraj citata ---

O njemu kao političaru, više govori naslikavanje sa četničkom zastavom, ali to je tamo valjda normalno ::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju