Ostalo > Razne offtopic teme :)

Mrzim

<< < (238/267) > >>

Pupo:
Nema đabe više ništa, zaboravite na to.

PchelaUbica:
1054. Mrzim ove jebene idiote sa njuskala znog kojih mi odmah dode muka kad vidim kako prodaju skutere (nrg,rox,raner itd.) Za 7-8-9 tusuca kuna, 2007-8-9 god ko fol odlican napravljena generalka ove zime(LOL). Naljepio par naljepnica na njega i stavio kineski sportski auspuh. I jos napise puno sportskih dijelova.  Jedino sportsko na njemu boja sto otpada s auspuha zxa kojeg je naso za 100kn raspadnutog  na njuskalu.

tdj595:
To su idioti, ne kuze da ljude boli k**ra* koje su oni dijelove stavili unutra. Ja uvijek zaobidem takve oglase, uvijek sam uzimao skutere po kojima niko nije sarafio, znaci sve stock... joj kad vidim nekog nrg 2007 12k kuna, i onda ide redovito lista od 30+ tuning dijelova, od rucica kocnice do malossi sarafa na zadnjem blatobranu, i onda napise “ko se razumije zna koliko vrijedi, kome je puno para neka preskoci oglas”...  :bem__mu: :bem__mu:

balki:

--- Citat: Corector - 01 Travanj, 2019, 15:06:26 ---1051. Mrzim ove jeben janjevacke oglase koji mi stalno iskacu s ovim jebenim ponudama kineske smrdljive robe u kojoma pise STECAJNA LIKVIDACIJA IZ SVICARSKE

1052. Mrzim google koji je se pretvoeio u jebeni oglasnik, bog im mater extremnu kapitalisticku

--- Kraj citata ---

Jel kod tih "Stecajnih" se stvarno dobije taj uredjaj po toj cijeni il je prevara neka?
Gledo inverterski aparat za varenje cca 400kn pa si mislim...

zvonkec92:
Tak je kak pise, ja imam iz Super Goldya onaj inverter kaj je i CO2 i elektrode u jednom, kostao je 1400kn i jako ljepo vari, nije sad da se da naštelat ko profi ali ne sere g#vn# ko trafo co2

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju