Ostalo > Razne offtopic teme :)
Mrzim
SF2 Freak:
Kada si ga mazio u startu , eto ti sada na. razmazil si ga i sada je to zamorce od auta. Ja kada sam kupil tminga isao je odmah na autoput 3 kruga oko zg-a za extreman test.
Prodaj francuza i kupi si alfu
tdj595:
Mrzim kad mi stignu nove gume heidenau k62 za nrg i otidem sretan do vulkanizera montirat, cekam sat vremena da zamijene gume na jednom autu i mislim u sebi da sam trebao kod drugog otic. I ajde docekam i cujem ga nesto vrti tucka vamo tamo i dolazi gazda kaze mi pukla ti je prednja osovina. j**** ti mater meni pukla je li. Sta nije pukla kad si skidao kotac nego si pretegnuo kad si vracao.
I onda ti se smiju u piaggio servisu kazu da nemaju osovina, nije im jasno kako je lik to uspio da im se u 20 godina to nikad nije dogodilo........ ma sam sam kriv sta se nisam okrenuo kad je gazda reko da se guma na 50cc NE MOZE balansirat.... a drzi ovlasteni servis za citroen i peugeot - mozda je tu moja greska, dao sam talijana u ruke ljudima koji po francuzima sarafe naviknuli su da pucaju sarafi i osovine
Corector:
Pukla osovina? U bokte, ja koristim gpdinama jednu za izbijanje svega i svacega.
PS prekjucer mi komsija iuvadio masinu iz Lagune 2, neku benzisku, i cisti skinutu glavu s ventilima...
Corector:
1051. Mrzim ove jeben janjevacke oglase koji mi stalno iskacu s ovim jebenim ponudama kineske smrdljive robe u kojoma pise STECAJNA LIKVIDACIJA IZ SVICARSKE
1052. Mrzim google koji je se pretvoeio u jebeni oglasnik, bog im mater extremnu kapitalisticku
PchelaUbica:
Kad smo vec kod toga
1053. Mrzim jebeni yt na kojem nemere proc dvije pjesme/klipa da ne iskoci sugava reklama
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju