Ostalo > Razne offtopic teme :)

Mrzim

<< < (231/267) > >>

Corector:
Vrlo exteman i zestok nivo teske namjerne retardacije.

Zove prethodno spomenuti lik nakon 10-ak dana, pomalo zbunjen i iznevjeren. Veli, sve radi super, ali ja sam mislio da kad iskljicim blokadu kako ce skuter ici JOS BRZE nego sto je isao, a kad ukljicim onda 45kmh :headbang:

Otkako je interneta i smartphonea na svakom cosku, sve su cesci i zesci ovakvi slucajevi.

PchelaUbica:
Hahahah da ici ce  150, pali se turbina i pogon na pomocna dva kotaca koji izadu iz prekidaca blokade kad ju iskljucis
Ni je ti la ko!!

shogun:
Mrzim sto mi se zacvikao skuter, vec sam se vidio kako pred srednjom skolom vrbujem maloljetnice sa cackalicom u ustima, i kako me
Zicaju da ih provozam a ja namjerno kocim naglo da mi se sisama naslanjaju na ledja. I u zanosu adrenalina od voznje na talijanu mi ostavljaju snapchat user
Pljuc

PchelaUbica:
Mrale , mozes bit sretan da si se rijesio tog kineskog zla, moglo ti se ovo lepljenje desit u situaciji kad ti bas ne treba i napravit jos vece probleme.
Ovako 100 eura za drevana nije uopce puno kad pogledas koliko je jak i koliko moze trajat :)

Pupo:
1046  Mrzim kad ove ribe koje nose tajice zavezu jaknu il vestu oko struka. Koji k nosis tajice ak ti bed da ti neko dupe vidi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju