Ostalo > Razne offtopic teme :)
Mrzim
Corector:
Prodas glanc novi karburator koji provjereno radi (na desetke odradjenih) jos se potrudis i stavis pribliznu diznu, podesis iglu, ler vijak da bude sto blize trazenim postavkama. Karb ide na mrtvog morinija. Na kraju je epilog da lik ima smece od masine koje je izdusilo s kompresijom.
Zauzvrat dobijes tocno 21 telefonski poziv s glupim i nepotrebnim pitsnjima, i onda na kraju kaze radio je super kratko vrijeme nakon dosta teskog paljenja i odjednom vise nece upalit i samo moci svijecicu. Veli da je mehanicar, i kaze: ja sam mislio da se karburator samo stavi i vozi.
Sve ih je vise i sve su cesci, brutalno su nezahvalni (das mu nove dijelove na probu jer te moli dio po dio posto nabada sam doma, a djubretar nece potrosit par sto kuna na sigurnu dijagbostiku, i onda samo nestane s tim dijelovima koje si posudio). E pa j#bo vama isus bog majku u picku jer je stecaj na pomolu od takvih buzdovana. :headbang:
Corector:
Samo da izdvojim jos jednog frisko pecenog isusa.
7 poziva drkarenja. Inzistira na osobnom nalasku.
1. Poziv cisti onako informativno uz 3829 otvorenih tabova na internetu, cak je uspio stupiti u kontakt s covjekom iz kineskog sela Vangcemijutau, ali kinesce ga odmah skuzilo i poslalo u tri picke materine na kineskom, a bogami i na nasem.
2. Poziv, priznaje da sam ostavio najboljo dojam i informira se ponovno, trazi da mu se sve ponovni izrecitira u detalje, veli da se mora konzultirst s majstorom
3. Poziv, veli da ce majstor to znati napraviti. Predlaze genijalnu ideju da mu dodjem u Zabok sve napravit.
4. Razmislja na telefon kad da dodje i veli za vikend
5. Razmislja na telefon i pita da danas dodje u 21h, pase mu i kasno navecer.
E tu ga vec skidam s kurca jer vidim da ovo ide u nedogled.
6. Veli da ce doci odmah
7. Trazi gps podatke, a nemre me naci bog dragi jer se fakat ne poklapaju. Sve su adrese iste i navigacija uvijek sjebe. Jedan mi je lik vec jebao mater jer mu je google doveo par ljudi na adresu, veze s vezom nema, ali algoritam ima fetis da nikada ne pogodi pravu adresu.
Dalje vec znam kako ide;
Poziv 8
U blizini sam
Poziv 9
Malo je guzva pa cu kasniti
Poziv 10
Tu ne postoji ono si rekao
Poziv 11
Izgubio sam se
Poziv 12
Pronadjite me, upomoc.
Edit, prestao sam se javljati na pozive jer nije humano, presli smo na SMS konverzaciju. Upitao me je za adresu, lijepo sam napisao jednu pa cu doc osobno, medjutim slijedi zestoka jebacina i izdrkavanje na nacin kakav znaji samo Smraletine!
SMS ostao tempiran.
Poziv 8 je zvucao ovako:
Ulazim u Zagreb, kod Antunovica.
Poziv 9
Dosao sam tu negdje, ali lijevo je jedno naselje, desno je drugo (ima gps adresu koja je priblizna, a on zove prije destinacije)
Poziv 10
Stigao je
Odlucio sam snimiti ovog SMRALETA, znaci rekao sam mu jedno petnaest puta da trrba spojiti na crvenu zicu od bobine....
Poslusajmo kako je usvojeno gradivo nakon sto sam rekao da SVE bas sve pise u uputsvu kojeg ignorira...
dacerovs:
Hahahahha, jel se sjecas kad sam ja dolazio do tebe, jos sam imao Golfaru 7 sa original navigacijom.
Jos ti meni kazes, nemoj navigaciju gledat izgubit ces se hahah.
Ja reko ajd stari ne brini, nije ovo bilo kakva navigacija.
Normalno da sam se izgubio i normalno da je cijeli Kozari Bronx izasao van jer sam debelo odlutao al sam dosao na adresu koju si rekao hahahhaha.
Puko sam ko kokica i sav lud sam te zvao, reko daj mi reci di si ti tocno j****ti navigaciju isusovu hahahah.
Otisao sam 10 ulica dalje logicno!
Javi ti fino googlu da ces im zvat 555333 i sve njih pod mac, dosta je bilo tih goveđih isprdaka, nek naprave navigaciju da ti se fino dode na adresu!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Corector:
Ma ti si jos bio kratak. Danas svi sve znaju, i onda te drkare u svakoj mogucoj bransi na najjace, izjebu te svojim pretpostavkama i glupim pitanjima.
Evo primjerice na forumu, nekrsteni tipovi, sve ih je vise, primarno im je iscrpiti energiju.
Pupo:
Ma sve je puno debila i debilne djece koju ti debili odgoje. Danas niko više nezna ni žarulju promjenit a nwdaj bože gumu na autu.
Sestra mi predaje, nesmiješ više djeci ništa reći da se ne uvrijede i povrijede, odma starci dolaze u školu. j****ti kad sam ja išo u školu, prvo sam fasovo u školi kad sam sranje napravio a onda sam još dobio isplatu od staraca kod kuće.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju