Općenito > Generalno o skuterima
Keeway Outlook 125 ccm - iskustva iz prve ruke
prettyflyguy:
--- Citat: pitaNS - 22 Lipanj, 2008, 16:47:42 ---sa zadovoljstvom sam procitao ovaj ''duzi'' post!
Lepo si predstavio motor i nekako kao da sam znao sta ces napisati kao mane (sitnice koje se brzo otklone sa malo volje i strpljenja)...
a ovo za max brzinu me je bas iznenadilo? ? ?
--- Kraj citata ---
sta se max brzine tice, javim jel se sta posredilo nakon prvog servisa....
e, da, inace, obratite jos jendom pozornost na ono sta sam napisa.... marketinski deklariraju 98 km/h, dok mi na papirima pise 83 km/h. a ribiro kaze da je bez problema sa istom 125-icom uhvatija 95 po njegovom satu (odnosno 106 po GPS-u).
ribiro, sta tebi pise na papirima od motora? 98 km/h ili 83 km/h?
da nemaju slucajno neku grubu igru sa razlicitim pod-modelima ili nesta slicno?
Pas mater, ako je tocno to sta meni pise da je max speed 83 km/h, onda to nije ni tako daleko.... samo, odakle sad tih 83?
posal sam mail i Keewayu i nisu mi nista odgovorili....
ribiro:
u mojoj knjižici piše max.brzina 85km/h kao i težina od 105kg što naravno nije točno (130kg) ,prije prvog servisa nisam ga tjerao do maksimuma ali pri 80km/h imao je još snage za još brzine ,sada sam ga prije par dana baš istestirao za brzinu i kažem ti da moj ide 106km/h po gps-u i treba mu oko 20sekundi do krajnje
prvi servis sam platio 500kn -dva sata rada 200kn,ulje 200kn -2L Motul 10w40,svjećica,ulje za getribu i filter ulja 100kn
ide ti ngk CR8E svjećica(trkaća kaže serviser) i daj da ti poštelaju omjer zraka i ler jer onda će ti ići kak se spada
a što se tiće e-charma i dizajna -meni je outlook ljepši i daleko kvalitetniju plastiku i završnu obradu ima...
prettyflyguy:
--- Citat: ribiro - 26 Lipanj, 2008, 16:49:50 ---u mojoj knjižici piše max.brzina 85km/h kao i težina od 105kg što naravno nije točno (130kg) ,prije prvog servisa nisam ga tjerao do maksimuma ali pri 80km/h imao je još snage za još brzine ,sada sam ga prije par dana baš istestirao za brzinu i kažem ti da moj ide 106km/h po gps-u i treba mu oko 20sekundi do krajnje
prvi servis sam platio 500kn -dva sata rada 200kn,ulje 200kn -2L Motul 10w40,svjećica,ulje za getribu i filter ulja 100kn
ide ti ngk CR8E svjećica(trkaća kaže serviser) i daj da ti poštelaju omjer zraka i ler jer onda će ti ići kak se spada
a što se tiće e-charma i dizajna -meni je outlook ljepši i daleko kvalitetniju plastiku i završnu obradu ima...
--- Kraj citata ---
thx na savjetima. docu na prvi servis pun savjeta, ja mislim da ce me serviser probit nogom :)... ma otkad sam procita tvoj post poceja sam gazit skuter cili dan oko cilog grada samo da sta prije nabijem kilometrazu, jedva cekam taj prvi servis.... sad jos vise...
inace, slazem se, puno je ljepsi od charma i plastika je kvalitetna, ne suska i ne skripi (izgleda da je tako dobra i na ostalim keeway modelima)... a i cijelu kompaniju kad sam malo proucija po internetu i odgleda onaj njihov CD sta sam dobija s motorom, uljeva mi nekako povjerenje....
ribiro:
evo ti dva linka gdje je skuter testiran- samo koristi online prevodioc jer je na francuskom ,pa uživaj...
http://www.scooter-infos.com/guide-achat-844-keeway-outlook-125.html
http://www.scooter-station.com/Keeway-Outlook-125.html
Blaster090:
Ja sam isto vlasnik outlooka 125 već nekih mjesec dana.. imam oko 500km
potrošnja 3,2 - 3,5L. Max brzina 100-105km/h. u knjižici mi piše 98 km/h.
Do sad nisam imao nikakvih problema s njim. Jedino kaj malo škripe kočnice i to malo iritira, ali naviknul sam se već na njih.
Još nekih stotinjak km pa idem na prvi servis.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju