Općenito > Generalno o skuterima

Keeway Outlook 125 ccm - iskustva iz prve ruke

<< < (3/5) > >>

ribiro:
vlasnik sam dotičnog outlooka125 već mjesec dana sa pređenih cca 700km i da se nadovežem na recenziju:

max.brzina je 106km/h mjereno gps-om ,sat pokazuje 95km/h,(inače pokazuje manje nego što je stvarna brzina) ,troši u prosjeku 3-3.5 litre na sto
na prvom servisu poštelan je karburator i mnogo bolje ubrzava do 80km/h a do krajnje treba puno manje vremena
moja zamjerka je što su prednje vilice premekane i prilikom prelaska preko neravnina dosta je akustičan prednji dio oko kokpita
paljenje kad je hladan rješava se podizanjem ler gasa na 1800 okr. tako da nema crkavanja , zadnji amortizeri se moraju podesiti na najveću tvrdoću tada nema plivanja po cesti
u odnosu na e-charma 150 za iste novce ima bolje ubrzanje ,bolje ležanje i bolju završnu obradu ,plastike su kvalitetnije i općenito najbolji kinez od svih kineza u klasi za 14000kn

Bokygs:
Kako sad to :icon_scratch: Isti skuter,a tolika razlika :dontknow:

ribiro:
Kinezi su kinezi,svi su nam isti ko i japanci a toliko razlike među ljudima....

prettyflyguy:

--- Citat: ribiro - 26 Lipanj, 2008, 00:25:19 ---vlasnik sam dotičnog outlooka125 već mjesec dana sa pređenih cca 700km i da se nadovežem na recenziju:

max.brzina je 106km/h mjereno gps-om ,sat pokazuje 95km/h,(inače pokazuje manje nego što je stvarna brzina) ,troši u prosjeku 3-3.5 litre na sto
na prvom servisu poštelan je karburator i mnogo bolje ubrzava do 80km/h a do krajnje treba puno manje vremena
moja zamjerka je što su prednje vilice premekane i prilikom prelaska preko neravnina dosta je akustičan prednji dio oko kokpita
paljenje kad je hladan rješava se podizanjem ler gasa na 1800 okr. tako da nema crkavanja , zadnji amortizeri se moraju podesiti na najveću tvrdoću tada nema plivanja po cesti
u odnosu na e-charma 150 za iste novce ima bolje ubrzanje ,bolje ležanje i bolju završnu obradu ,plastike su kvalitetnije i općenito najbolji kinez od svih kineza u klasi za 14000kn

--- Kraj citata ---

hey! sad neman pojma jesi li me obradova i da mi nade ili zabrinija.... pogotovo u ovom djelu sa brzinom! 106 km/h je znaaaatna razlika, a imamo ocito istu 125-icu.... Dakle, ocito je da na mojoj nesta nije kako treba :(
Inace,  nisam ja njega isa nesta previse forsirat jer mi je jos mala kilometraza (idem ono skolski da ga ne gazim puno do prvog servisa), samo sam ga isa malo probat protegnit da vidim dokle moze:).

Sta se gasenje u hladnom stanju tice, ler gas mi je tocno dignut na 1800 okr., lik je u ducanu odma isa podesavat vidu za minimum kad sam ga kupija. Valjda treba jos mrvicu ustelat.... Jedva cekam taj prvi servis.

Ovo s amortizerima cu napomenit na prvom servisu.... zvuci kao dobar savjet.

Inace, ja bi potvrdija da se na kraju radi o necemu sta je optimalno od svega sta sam vidija i proba za ove novce u ovoj klasi, ali eto, mogu se ocekivati neki pocetnicki problemi koji s malo strpljenja mogu bit rjeseni. Dakle, ja bi strpljivima svakako preporucija outlook 125 (a vjerovatno i 150, ali nisam ga ni vidija ni proba, ne znam ni jeli u prodaji).

Ipak, ovi novi e-charm 150 sa spricama sta si spomenija mi se ucinija da dosta bolje starta! On mi je u biti bija glavni kandidat, ali na kraju sam odluku donija po dosta glupom kriteriju, a taj je dizajn :)

prettyflyguy:

--- Citat: Bokygs - 26 Lipanj, 2008, 00:27:14 ---Kako sad to :icon_scratch: Isti skuter,a tolika razlika :dontknow:

--- Kraj citata ---

cuj, kad sam kupova skuter jedan od formuasa mi je u telefonskom razgovoru reka nesta u stilu... kad kupis europljana 50 ljudi je zadovoljno a 1 ubode loseg pa bude nezadovoljan, a kad kupis kineza obrnuto.... doduse, malo je karikirao, ali to je vjerovatno to...  ja sam uboa onoga di ce bit malo vise posla da se sredi, on je uboa onoga sta je odma dobro sredjen :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju