Općenito > Generalno o skuterima
YAMAHA AEROX 100
Ensiferum:
kako to, pa meni serijala spuh vrti do 9000, kad e dobar vitar u ledja predje 200 okretaja preko :toothy10:
dhorvat:
--- Citat: Ensiferum - 30 Kolovoz, 2009, 11:37:43 ---kako to, pa meni serijala spuh vrti do 9000, kad e dobar vitar u ledja predje 200 okretaja preko :toothy10:
--- Kraj citata ---
Pa ne vozim se fol gas. Meni je na 2/3 gasa išao 80+ po GPS-u :laughing7:
Tu i tamo je došo cajger i do 9200 kad sam ga "stisnul" malčice :toothy11: Ali ne zaboravi da se Piaggio mašine skoro 1000 okretaja više vrte od Minarelli dok su oba serijala :icon_thumright:
Ensiferum:
srcati nie lose, sa 2/3 da ide toliko
i ja cu najvjerovatnie vozikat serijala spuh na kiticu neko vrime :toothy10:
dhorvat:
--- Citat: Ensiferum - 30 Kolovoz, 2009, 11:46:37 ---srcati nie lose, sa 2/3 da ide toliko
i ja cu najvjerovatnie vozikat serijala spuh na kiticu neko vrime :toothy10:
--- Kraj citata ---
MHR replica i serijski spuh su banana. Neznam na piaggiu ali na minarelliju to :nono:
Base kit (u mom slučaju Trophy) se taman probudi kad je spuh pri svojim maximalnim okretajima i to može solidno funkcionirati, pogotovo ako je u priči otvoreni spuh tipa Stage II kakav ja imam tvornički ili onaj sličan (svinuti) kao kod malaguti phantoma/firefoxa :icon_thumright:
Dottore je jednom prilikom na ravnici od 2 kilometra rastegnuo mog roxa preko 105 po GPS-u sa serijskim auspuhom :laughing9: :laughing9: Tolko je to bilo dobro složeno, a ni ubrzanje nije bilo loše naspram istog setupa ali sa ZX-om :icon_thumright:
Ensiferum:
a ne znam zasto svi misle da iman replicu kit kad nean, iman replicu spuh i sport kit :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju