Ostalo > Sportski kutak

EP: HRVATSKA - TURSKA

<< < (5/7) > >>

greenlite:
da je Hrvatska pobijedila Klasnić bi bio naš heroj... njemu najviše skidam kapu :notworthy: mada i ostalima.Nažalost čekaš 120min da padne gol i eto kakav rasplet na kraju. Meni je došlo da plačem a mogu si misliti kako je bilo ekipi. Ali penale je trebalo pustiti starijima da pucaju sa više iskustva jer ipak je ovo veliko natjecanje i velika odgovornost... Svejedno bravo za naše :notworthy: :icon_thumright:

ivanm:
dali smo gol, i za minutu primili drugi..
sudac je pošteno produžio još minutu nastavak radi zgoditka..
sam Bilić je reko "da ne može vjerovati kako je mali (turčin) dao gol" između naših..
na penale smo totalno kiksali, dva vani, jedna obrana, turci odradili svoje..
nemamo se za čim žalit, to je nogomet, lopta je okrugla, pobjeđuje bolji a nekad imamo sreće..
ovaj put nismo imali.. a turci jesu, tako to ide u životu.. :icon_thumright:

autodario:

--- Citat: robert - 20 Lipanj, 2008, 23:47:02 ---nisu oni ni najmanje šugavi! dobro igrali, imali sreće i pobjedili!

--- Kraj citata ---
Imali su kroz cijeli turnir i previše sreće, a o nogometu pojma nemaju!!!
Imaju dva igrača koja znaju nešto s loptom, a ovi  ostali jurišaju bezveze ko muhe bez glave!
Ali ostaje utjeha da će ih Švabe pregazit.

ivanm:
to je tak..
ni u ratu često ne pobjeđuju oni koji imaju strategiju, nego oni koji imaju čvrstu volju i jurišaju..
tako su i turci jučer imali, a naši su bili olovni vojnici sa strategijom..

master_o_fight:
ja nisam mogao vjerovati što namse dogodilo u 119. minuti zabijemo a u 122. primimo gol :happy3:

još je ovaj između naša dva igrača pucao i od kovača se lopta odbila u gol :happy3:

strašno, prestrašno :happy3:

nadam se da će ih nijemci razbiti :happy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju