Ostalo > Sportski kutak
EP: HRVATSKA - TURSKA
vine5x:
--- Citat: eladio - 20 Lipanj, 2008, 23:52:55 ---a da..
samo jedno zamjeram bilicu, malo pre ziheraski pristup
mislim da je trebalo zamjeniti nase umorne igrace , svakao prije..
i malo vise presinga..
ova lutrija dalje , a zna se da mi moramo sve na tezi nacin, ne na lutriju :redface:
--- Kraj citata ---
Ne možeš krivit Slavena, jedenostavno neznam što je bilo izgubili smo dobivenu utakmicu. Sve te šanse koje smo imali i ovako završi na najgori moguči scenarij
Pupo:
Stvarno je šteta, prešteta. :'(
Nemamo sreće i gotovo i sve moramo na teži način.
Kako zamijenit igrača kad nam nedaju al nevrijedi sada ništa govorit, sada je gotovo. Jedva čekam da se opet sretnemo. Bit će krvi...
Svaka čast Biliću i ekipi, fali samo još malo sreće i nitko nam neće biti ravan.
Padam ispit u ponedjeljak zbog nas i europskog ali valjda će se riješit do svjetskog. :o
Bokygs:
A evo sad se vratio iz grada,nemam volje za ništa,ni za piti ni ništa.
Šteta stvarno,mi ekipa svi slavimo ono gol primili mi nevjerujemo :'(
A Turci su imali veliku sreću...ma glupo je sad komentirat,što je bilo,bilo je :icon_biggrin:
eladio:
rekoh samo jedno , ostalo OKe..
nemamo se cega sramit, glave gore.. :glasses9:
nismo igubili niti jednu partiju, osim ove na penale, ostavili smo traga , o da :frajer: , ostaje samo gorak okus malo i to je to :sad1:
Pupo:
Od sutra sve po starom, za par dana neće niko ni spominjat. Da smo prošli dalje proglasili bi šraznik rada kad bude tekma. Stari nekidan došao ranije s posla, kaže da su ih poterali kući da gledaju tekmu.
Život teče dalje samo ostaje gorak okus kao što eladio kaže, koji treba isprat što prije.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju