Tehnički kutak > Blokade
TGB R50X, 303R. Skidanje blokada...
Giz:
Krivi post.
al bandi:
meni nije jasno kako može ići 80 km/h na nizbrdici :dontknow: meni po ravnom maksimalno 67km/h a na nizbrdici nekoj dođe do 74km/h i to mu se okretaji popnu do 10000 i uđe u crveno područje što nije nikako dobro a motor se počne ''raspadat'' po zvuku, ko da će se sve razletit zato uvik pustin gas na takvim nizbrdicama. Jeli taj sekundar omogućuje veću brzinu na manjim okretajima i kako rješit problem tromog starta i opterećenja pri startu motora??
al bandi:
jel iko išta zna?? :help:
ProDriverGT(TGB):
--- Citat: al bandi - 07 Svibanj, 2009, 11:50:02 ---meni nije jasno kako može ići 80 km/h na nizbrdici :dontknow: meni po ravnom maksimalno 67km/h a na nizbrdici nekoj dođe do 74km/h i to mu se okretaji popnu do 10000 i uđe u crveno područje što nije nikako dobro a motor se počne ''raspadat'' po zvuku, ko da će se sve razletit zato uvik pustin gas na takvim nizbrdicama. Jeli taj sekundar omogućuje veću brzinu na manjim okretajima i kako rješit problem tromog starta i opterećenja pri startu motora??
--- Kraj citata ---
Pa sa sekundarom bi smanjio na istoj brzini okretaje sigurno,ja drzim 85 na 7ipol tisuca
pralas:
e koliko ide tgb 303r kada se skinu sve 4 blokade,serijski? :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju