Tehnički kutak > Blokade

TGB R50X, 303R. Skidanje blokada...

<< < (9/17) > >>

Dan?o:

--- Citat: Snowrider - 05 Svibanj, 2009, 22:19:19 ---I što cu ja sad da skinem blokade ili ne? Jer ako skinem bez znanja trgovca....ako mi sto ode on ce vidjet po obrtajima...:( Sto su?

--- Kraj citata ---

meni je ovlašteni serviser u ZG skinuo blokade na drugom servisu i dalje kod njega imam garanciju.... :icon_thumright:

Giz:
a kako če on to tebi po okretajima vidjeti da su skinute blokade?

Pusti priču. ;)

dino_sk:
joj kad pogledas na sta ti priznaju garanciju to ti je ko da je i nemas  :toothy3:

Dan?o:

--- Citat: dino_sk - 06 Svibanj, 2009, 16:33:23 ---joj kad pogledas na sta ti priznaju garanciju to ti je ko da je i nemas  :toothy3:

--- Kraj citata ---

meni je nakon 3000km otšla struja tj.magnet...oko 1000kn. štete i priznali mi... :icon_thumright:

dino_sk:

--- Citat: Dančo - 06 Svibanj, 2009, 19:14:23 ---
meni je nakon 3000km otšla struja tj.magnet...oko 1000kn. štete i priznali mi... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ma jebes garanciju ionak bolje sam ustelam skuter bolje neg oni a jos mi to masno naplate , sad kad sam isao pitat za servis na 10000km koliko kosta skoro sam pao na guzicu kad mi je rekao 500kn da mi promjeni ulje u prijenosu,svjecicu i remen koji je skoro ko nov i nema ga potrebe mjenjat al oni mjenjaju sam da pare uzmu e pa necete, a sad ak ode sta boze moj mora otic ima djelova na forumu za bagatelu  :laughing3: :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju