Tehnički kutak > Blokade

TGB R50X, 303R. Skidanje blokada...

<< < (6/17) > >>

DubyOriginal:
Ja sam skinuo blokdu (prsten) na svojem R50X F1 i sada ide 61-67km/h po ravnici. Punu brzinu doseže na nekih 8500 - 9000 okr/min..... zanima me ima li ko iskustva sa R50X F1?.... te me zanima koja je razlika između F1 edition i obične R50X

Giz:
Da se nadovežem na moj post od prije..

Pregrijavalo se ulje... Izbušio sam dekl i problema više nema. Daklem, puno rupa i problem nestaje.  :icon_thumright:

Usput saznao da paše finalni prijenos sa Italjeta Formule 50 AC, ALI SAMO SEKUNDAR.
Ako se mjenja i primar onda mora iči i novo zvono kuplunga a to več košta podosta.

3alfa3:

--- Citat: Giz - 23 Lipanj, 2008, 16:29:13 ---Rastepao sam kompletan variomat do zadnjeg dijela. Nema blokade... Napravio trik sa flomasterom i povukao po dvije crte na svakoj remenici. Remenje radi sasvim ok i ide od nutra skroz do van. Daklem, variomat nije kriv a ja i dalje nemam top speed kao što vi pričate. Vrti se od 66 pa do 71 km/h po cajgeru. Uzmem li 10 dolje radi korekcije ispada da scoot ide od 55 do 61 što i je istina jer me u top speedu dobije i Luna ili Baotian. U startu im odskačem i to dosta.

--- Kraj citata ---

Onda za vecu brzinu trebas ili dulju getribu ili vise okretaja.
Remen je, pretpostavljam pravilne duzine?

Giz:
Getribu i okretaje trebam. Okretaje če mi sad kit dati a sekundar če stiči neki dan u zimu.... To ostavljam za preko zime.

noky007:
Danas sam uzeo rx50 od frenda da isprobam upravo iz razloga kaj motor ne ide nikam!
Ovako motor je pod garancijom pa on nije voljan da mu ga ja cackam,skinuta mu je navodno blokada na variomatu i precvikana zica na CDI(tak su mu rekli u servisu)!
Motor se vrti na ~8000RPM,a brzina je jadnih 50-55km/h uz ono zelet od kilometra kaj ne bi to trebalo malo bolje ic na tim okretajima???
Ovih dana ga vozi nazad u servis sa ovim materijalima koje je GIZ stavio ovdje (isprintat ce di ima sve blokade)!
U svakom slucaju izvjestim oce bit kakvih pomaka!
Frend je totalno razocaran,ja mu rekao da si kupi TGB-a,a Luna i Baotian ga naperu i da potrosnja mu je oko 4.5L!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju