Općenito > Generalno o skuterima

nova Vespa 946

<< < (12/14) > >>

3alfa3:

--- Citat: Grale - 03 Kolovoz, 2013, 11:50:57 ---Su onda vespe uopće i postojale? :P

--- Kraj citata ---

Pricalo se da je u razvoju revolucionarno vozilo kojim ce se izbjec guzve po Rimu  :toothy12:

3alfa3:

--- Citat: giannelli - 03 Kolovoz, 2013, 11:55:09 ---ja naprimjer kad bi uzimao vespu, a hocu kad tad, gledao bi samo modele od 2000 pa na gore, zbog diska naprijed, i ako se tu zarazim budem trazio lambretu sto stariju. :glasses2:

--- Kraj citata ---

Ja u zadnje vrijeme razmisljam o necemu tipa Aprilia Sportcity 250IE, al iako je cijena fer, nema mi ekonomske racunice. Al da bi volio nesto takvo za zujat po gradu - bi.

giannelli:
to je i sa novom vespom, sve je to primamljivo sto nudi, pogotovo jer su ie agregrati najzahvalniji toci-vozi namjenom, vjerujem da bi takva investicija bila najbolja investicija za skutera, da je to jedini dvokotac uz auto recimo.
ja sam od prvog skutera do sad naucio da je tesko bit entuzijast i pritom gledam isplativost. :toothy3:

--- Citat: Rocky - 03 Kolovoz, 2013, 11:05:58 ---pa dičeš stavit paradajz i mrkvu s placa? ako taj skuter služi samo za vozikanje bzvz onda nikako ne vrijedi te novce kolko košta

--- Kraj citata ---
iza ledja.  :icon_biggrin:

Rocky:
 :invasion:   hahahha

steeef:
zadnjih par dana se vozim na px200 iz 94-te...samo budem rekel da su skuteri po ciklistici i svemu ostalom AVIONI naspram tih starih vespi..al da bi ju voljel imat,bi (možda ne tu px nego starije nego vespu M6 iz 1945-te ili vespa 98 iz 1946-te ili vespa 125 U iz 1953-.)..isto tak da imam pare kupil bi si i ovu 946.
ko to voli dal bude para kolko treba bez obzira na sve,radi se o brendu i kultnoj stvari zato su i napravili ovu 946 koju si budu mogli priuštit entuzijasti dubljeg džepa.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju