Općenito > Generalno o skuterima
Moja prometna
Mr J:
stari, sto da kazem, decki su vec sve rekli i samo bih onda ponavljao tudje rijeci... Svakako ti zelim sto brzi i bezbolniji oporavak. Sto sada sa naknadom, tko ce odgovarati za to?! Koliko vidim vozac automobila nije kriv, ili?! Imas li mozda izgleda tuziti Hrvatske ceste?!
Znam da novac tesko moze biti utjeha pri nedaj Boze nekom invaliditetu ili gubitku zivota, od cega priznajmo nisi bio daleko...
Agil:
daj bože da bude po onome: na mlado je zarast će...a da te svaki ovakav južni dan sjeti bolovima u bedru na nesreću.....ali samo da bi imao još jedan povod da taj dan slaviš život..
gaso999:
brz oporavak ti zelim :icon_thumright: !!!
samo se ti oporavi kako treba pa ces onda ponovo sjesti u sedlo i sibaj dalje :headbang: !!!
_nino:
Evo i ja se pridruzujem zeljama za brz oporavak i da sto prije opet sjednes na motor! :icon_thumright: Znam kako ti je, jer i ja sam se nedavno (cca prije 7-8 mjesci) polomio u prometnoj s autom, imao plocicu i 5 brukava u ramenu. Ali eto, puno kalcija, volje i fizikalne terapije i sad sam ko novi :)
Rossi:
brz oporavak zelim buraz :) sve najbolje ...i hvala bogu da si osto ziv ...a taj dan kad je bila nesreca ...trebas brate slavit ko drugi rodjendan obavezno svake godine ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju