Općenito > Generalno o skuterima

GP 800 ili SRV 850

<< < (2/5) > >>

eladio:
ocemo zagreb rijeka starom cestom pa da vidmo?  :laughing7:

ne, gp800 ima nesto snage, svakako vise nego t-max, ali i po tom pitanju je sve relativno tako-tako.. vec na 130kmh se ispuse, a preko 160 nabire.. 200 ulovis uz tek na jako dugoj ravnoj dionici..
do brzin e od 40kmh je uzasno trzav, neugladjen, muka ga je provlacit kroz grad.. (po kisi jako opasan, a i na glatkom losijem asfaltu mi je proklizavao milin puta) ..uz sve to je vrlo neizbalansiran..
u biti gp800 je najzabavniji od 40-120 i to na ravnim crtama.. ..koliko to vec nekome moze biti zabavno  :icon_biggrin:

t-max je sve suprtono, odlicno izbalansiran , gust ga je spustat u zavoj, odlicno koci, krece.. odlicno je izbalansiran , dobro cak i ubrzava, zabavan je pri malim brzinama i osjeti se nesto šusa i pri visokim vrzinama.. i u biti sa svojom krajnjoj od 170-180 nije daleko od gp800 koji nabere 190-205

vanjossi:

--- Citat: eladio - 20 Prosinac, 2012, 00:35:06 ---ocemo zagreb rijeka starom cestom pa da vidmo?  :laughing7:

ne, gp800 ima nesto snage, svakako vise nego t-max, ali i po tom pitanju je sve relativno tako-tako.. vec na 130kmh se ispuse, a preko 160 nabire.. 200 ulovis uz tek na jako dugoj ravnoj dionici..
do brzin e od 40kmh je uzasno trzav, neugladjen, muka ga je provlacit kroz grad.. (po kisi jako opasan, a i na glatkom losijem asfaltu mi je proklizavao milin puta) ..uz sve to je vrlo neizbalansiran..
u biti gp800 je najzabavniji od 40-120 i to na ravnim crtama.. ..koliko to vec nekome moze biti zabavno  :icon_biggrin:

t-max je sve suprtono, odlicno izbalansiran , gust ga je spustat u zavoj, odlicno koci, krece.. odlicno je izbalansiran , dobro cak i ubrzava, zabavan je pri malim brzinama i osjeti se nesto šusa i pri visokim vrzinama.. i u biti sa svojom krajnjoj od 170-180 nije daleko od gp800 koji nabere 190-205

--- Kraj citata ---

da mi netko pokloni T-maxa, našao bih mjesta u garaži  :toothy11:

vjerujem da je Yamaha dobra, ali cijena joj je paprena kao i ovim ostalim mrcinama

malo je off ali nakon tog srv-a sam sjeo na dorsodura 750, kakav skuter, motor mi je lego samo tako  :jerk:

stipe:
jesi razmisljao o Hondi NC 700 D Integri?

ivanm:
to su zapravo iste mašine, obujma 839.3ccm samo jedan stroj ima u nazovu 800 a drugi 850.. potpuno ista mašina..

3alfa3:

--- Citat: Aleksandar - 19 Prosinac, 2012, 23:58:44 ---nije mi T-max loš al ovaj dvojac mi se više sviđa jer su ogromni i masivni iako ni T-max nije za bacit, naprotiv baš

--- Kraj citata ---

Para ocito imas... Moj savjet je da onda kupis najbolje sto se nudi. Tmax.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju