Općenito > Generalno o skuterima

GP 800 ili SRV 850

(1/5) > >>

Aleksandar:
evo mene opet na MS

znaci nakon dugo dugo vremena uzimam opet neki maxi skuter. prvo sam mislio uzet nexus 500 pa ga nakrkat tuning dijelovima ali dosta mi je šaraufanja i odlazaka u servise a i 40 ks sa malo prtljage i suputnicom mislim da mi nije dovoljno.

velika dilema mi je izmedu GP-a i SRV-a. dali ima tko info koje su im slabije tj kriticne tocke sto se tice kvarova? citao sam da su ranije serije GP-a imale problema s elektronikom, prijenosom i vilicama da su curile?

kolki su servisni intervali za zamjenu ulja i filtera ulja i pi*darija u prijenosu tipa rolice i remen? kad je ljeto da se moze s njim otic do mora starom i napravit u par dana par tkm a da nemam straha za redovan servis.

jeli ih imao tko prilike vozit osobno pa da kaze iskustva? procitao sam sve zivo o njima sto ima na netu ali su iskustva jako podijeljenja i razlicita

koji su im poznati kvarovi i dal je SRV ustvari GP- ili je to skroz drukciji proizvod?

kakav su ovlašteni servisi po pitanju pristupacnosti i dal se obadva servisirau u Piaggiu ili?

puno pitanja, sad vidim tek  :drunken_smilie:

fala unaprijed!

eladio:
ja koliko god proucavao ta dva skutera , meni je zakljucak da je to sve isto (cak su i drskiji nego kad gledam autoparalelu golf / leon)
pricao sam s nekim ljudima i kao sto ti kazes svako neku svoju teoriju ima.. tehnicki gledano trebalo bi pitat nekog piaggio servisera oko tih problemcica oni to mogu najbolje znati
aprilia mi je ljepsa od ta dva i to bi me vodilo u odabiru..

PS
ali bi svejedno radije uzeo t-maxa  :icon_thumright:

Aleksandar:
nije mi T-max loš al ovaj dvojac mi se više sviđa jer su ogromni i masivni iako ni T-max nije za bacit, naprotiv baš

eladio:
vjeruj mi vozna svojstva GP800 nisu dobra, a po kisi su ako mene osobno pitas cak i opasna..
u vise navrata sam davao svoje misljenje o tom skuteru, tako da se ne ponavljam.. ako imas pitanja oko toga , pitaj..

t-max je neusporedivo bolji u svemu.. da jedino ima malo manje konja, ali i on dosta dobro ide  :happy6:

vozio sam oba i nemam ni malo dileme oko mog izbora  , mog favorita  --> t-max  :icon_thumright:

:redface:

vanjossi:
ja sam probao testni đir Aprilie 850, ako imaš toliko love a neželiš motor uzmi  ;D

T-max nisam vozio ali sumnjam da ide kao ova zvijer

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju