Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Boatian komplet tuning
ziloryder:
--- Citat: zedooo - 21 Prosinac, 2012, 16:07:11 ---
--- Kraj citata ---
a nek se vesele. samo negdje drugdje.
mogli bi mi pocet ic po 2T temama i pljuvat po ostalim skuterima.
[/quote]
mislim da moremo otic pljuvat po njima samo radi potrosnje i cijene djelova :toothy12:
duka:
auuuu kako me ovo uzasno podsjeca na mene prije 3 godine :/ htio sam ulupat hrpu novca jer nisam znao sta treba, nakraju su se od svih gluposti najvise isplatile 2 stvari, a to je 50mm - 82ccm kit (na ebayu se prodaje pod 100cc bigbore za 100$ americkih) kojeg sam s carinom platio 730kn i dobio klip, cilindar, glavu s povecanim kompresijskim prostorom, prikladne rolice, uljnu pumpu i komplet set brtvi za cjelu masinu + dodatni set gumica ventila. druga stvar je bila 150ccm masina koja je nakraju izisla cca 600kn i s promjenjenim centralnim dobija bez muke 2t 50ccm s auspuhom, pa cak tu i tamo neke 70ccm, max brzina je oko 91-95, bez problema se odrzava 80kmh uz 3-3.5l na 100kn
sad razmisli sta sve treba kupit :)
taj 82ccm kit je vozen na serijskom prjenosu, serijskom bregastom, zatvorenom auspuhu i airboxu a svejedno je htio do 80kmh bez problema, potrosnja 2-2.5l na 100km
SrkiB94:
bezveze ce ti biti to slagati kad neces biti zadovoljan brzinom,a opet s druge strane neces moci stati. Baotian je los motor u startu i nikako ga ne mozes napraviti boljim. Radije sredi tog trekkera sto imas,nagradi ga npr. novim klipom,cilindrom,novim disk plocicama,gumama i bit ce ti zahvalan jos toliko kilometara
Grale:
--- Citat: SrkiB94 - 04 Siječanj, 2013, 16:03:42 ---bezveze ce ti biti to slagati kad neces biti zadovoljan brzinom,a opet s druge strane neces moci stati. Baotian je los motor u startu i nikako ga ne mozes napraviti boljim. Radije sredi tog trekkera sto imas,nagradi ga npr. novim klipom,cilindrom,novim disk plocicama,gumama i bit ce ti zahvalan jos toliko kilometara
--- Kraj citata ---
Opet po starom...
Ako je pitanje vezano uz tuning baotiana onda nemoj tu o trekkeru pisat...
Na baotian dok se kit stavi samo je drugi motor i ide ko neki 2t ac serijala, čak i bolje u nekim slučajevima...
A kamoli da se ide u detaljniji tuning,znači onaj 82 kit, bregasta, glava s 4 ventila, dulja getriba, variomat itd...
Naravno,uz to sve bi bilo dobro pojačat ovjes i kočnice,puno para ispadne, ali imaš naturpijanu batinu :icon_biggrin:
ziloryder:
--- Citat: Grale - 04 Siječanj, 2013, 16:08:38 ---
--- Citat: SrkiB94 - 04 Siječanj, 2013, 16:03:42 ---bezveze ce ti biti to slagati kad neces biti zadovoljan brzinom,a opet s druge strane neces moci stati. Baotian je los motor u startu i nikako ga ne mozes napraviti boljim. Radije sredi tog trekkera sto imas,nagradi ga npr. novim klipom,cilindrom,novim disk plocicama,gumama i bit ce ti zahvalan jos toliko kilometara
--- Kraj citata ---
Opet po starom...
Ako je pitanje vezano uz tuning baotiana onda nemoj tu o trekkeru pisat...
Na baotian dok se kit stavi samo je drugi motor i ide ko neki 2t ac serijala, čak i bolje u nekim slučajevima...
A kamoli da se ide u detaljniji tuning,znači onaj 82 kit, bregasta, glava s 4 ventila, dulja getriba, variomat itd...
Naravno,uz to sve bi bilo dobro pojačat ovjes i kočnice,puno para ispadne, ali imaš naturpijanu batinu :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
I imas onaj gust!! kad sjednes na njega kad leti a trosi 2dcl vise :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju