Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Boatian komplet tuning
KingInMe:
Mislim da ti se bas i ne isplati raditi na nekom motoru poput Baotiana , osim ako ti je zelja to raditi na njemu . Bezveze ce ti krepavati djalovi nakon par tisuca km . Steta novaca
zedooo:
Daj dosta više takvih komentara već idete i Bogu na živce
anabellas:
--- Citat: zedooo - 20 Prosinac, 2012, 23:18:17 ---Daj dosta više takvih komentara već idete i Bogu na živce
--- Kraj citata ---
da , ne kuzim te likove kaj imaju protiv baotiana ;D <3
ivano_007:
--- Citat: KingInMe - 20 Prosinac, 2012, 23:12:06 ---Mislim da ti se bas i ne isplati raditi na nekom motoru poput Baotiana , osim ako ti je zelja to raditi na njemu . Bezveze ce ti krepavati djalovi nakon par tisuca km . Steta novaca
--- Kraj citata ---
Ovakve komentare trebe nekakvim Ustavom foruma zabraniti..Slušajući "iste ovakve" kupio sam 2T skuter i u 2-3 000 kilometara sam uložio u njega i uložio a opet nevalja svako malo neki đava evo i pumpa ulja nedavno otišla i hvala Bogu zaribao dok na Baotianu imao jedan kvar u 20 000 kilometara..Naučite više da će se motor prema vama ponašati onako kako se vi prema njemu ponašate nebitno zvao se on Gilera il Sanli !!
zedooo:
--- Citat: ivano_007 - 21 Prosinac, 2012, 01:52:23 ---
--- Citat: KingInMe - 20 Prosinac, 2012, 23:12:06 ---Mislim da ti se bas i ne isplati raditi na nekom motoru poput Baotiana , osim ako ti je zelja to raditi na njemu . Bezveze ce ti krepavati djalovi nakon par tisuca km . Steta novaca
--- Kraj citata ---
Ovakve komentare trebe nekakvim Ustavom foruma zabraniti..Slušajući "iste ovakve" kupio sam 2T skuter i u 2-3 000 kilometara sam uložio u njega i uložio a opet nevalja svako malo neki đava evo i pumpa ulja nedavno otišla i hvala Bogu zaribao dok na Baotianu imao jedan kvar u 20 000 kilometara..Naučite više da će se motor prema vama ponašati onako kako se vi prema njemu ponašate nebitno zvao se on Gilera il Sanli !!
--- Kraj citata ---
a nek se vesele. samo negdje drugdje.
mogli bi mi pocet ic po 2T temama i pljuvat po ostalim skuterima.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju