Gle decki razlika izmedju turbo dizela i benzinca je danas u tome kako je tko naviko i tko sta voli, dakle individualna. Ovo sto vi pricate gluposti o tome kako novi dizeli stekcu, klepecu, vibriraju znaci samo jedno, a to je da nemate pojma i da niste vozili niti jednog novijeg dizela. Naravno to se ne odnosi na Audi i VW jer za mene to nisu auti nego traktori s tim svojim pumpa-dizna motorom za kojeg dajes ogromne pare, a dobijes vrlo efikasnu budilicu za susjedstvo kad ga ujutro hladnog upalis. Konkretno evo jedan primjer iz vlastitog iskustva: trenutno kod kuce imam Peugeota 406 HDi (dakle TD motor) i Opel Astru 1.6 16V (dakle benzinac) i kad oba upalis i parkiras jedno kraj drugoga u leru buka je podjednaka kod oba auta, dok u unutrasnjosti u voznji kod Peugeota gotovo da ne cujes motor jer ima fantasticnu izolaciju, a kod Opela imas osjecaj da ti je masina u krilu. Sto se tice vibracija kod novih dizela ih skoro da i nema. Sto se tice ugodjaja u voznji: probajte TD-a voziti 60km/h u 4-oj brzini i pritisnuti papucicu gasa, a napravite to s benzincem pa da vidimo koji ce bolje povuci i pri tome znatno manje goriva potrositi. Osobno svog Peugeota 406 HDI 90ks (chip tuning- 117ks) nikad ne bi mjenjao ni za jednog benzinca dokle got auto od 1405kg trosi u prosjeku 5,5 lit euro dizela. Stoga ja bi molio ove velike znalce koji tu pisu svakakve gluposti da mi pokazu tog benzinca s ugradjenim plinom, performansama kao sto ima moj dizel i tolikom tezinom koji ce se s plinom voziti jeftinije nego ja s dizelom.