Tehnički kutak > Tuning skutera
gilera 50 kit
3alfa3:
Moze serijsko kvacilo, samo stavi bijele malossi federe na njega (ili zute ako osjetis da bijeli nisu dovoljno tvrdi)
Karb moze ostat i serijski iako bi sa 19 osjetio poboljsanje
tommy:
mhr replika
dell 19
multivar 2000
malossi fly
auspuh mhr replika ili yasuni r, city 16...
to bi ti bio slabi midrace koji neće brzo zacvikat :icon_thumright:
ali nevidim potrebe za nekim jačim kitom od dreva, tropya, malossi sporta... manja potrošnja, manja ulaganja, dugotrajnost... ipak je to skuter za svaki dan :dontknow:
Caky644:
da bas san gleda tu malo po forumu i najisplativiji je dr evo a i ako cvikne pobrusi se dok se aluminiski cilindri nmg brusit a prednost je sto su jaci
i dr evo je odlican za pocetnika ko sto san ja jer to ce mi bit prvi kit i cuja san da prasta te pocetnicke greske pri ustelavanju
only_aprilia:
ma nece ti ni biti problem u stelanju , kad tu na forumu imas miljun slicnih setupova na piaggio masini , i kad budes stela samo malo pregledas forum i najti ces sve sto ti je potrebno za stelanje bilo 17,5 ili 19 mm karb.
Maurini-Tuning:
--- Citat: Caky644 - 17 Prosinac, 2012, 10:43:23 ---da bas san gleda tu malo po forumu i najisplativiji je dr evo a i ako cvikne pobrusi se dok se aluminiski cilindri nmg brusit a prednost je sto su jaci
i dr evo je odlican za pocetnika ko sto san ja jer to ce mi bit prvi kit i cuja san da prasta te pocetnicke greske pri ustelavanju
--- Kraj citata ---
Valjda dobijes i neke upute za stelanje ako ga novog kupujes...
a ne prasta nijedan kit greske,samo je razlika sto ce neki nenastelani high end prije cviknut nego nenastelani base kit npr... :)
sve se gleda po svjecici kako je ustelano i kako motor radi :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju