Tehnički kutak > Tuning skutera
gilera 50 kit
Caky644:
znaci tija bi nesto jace od base kita,govore da je tpr dobar a meni skut sluzi samo od doma do skole,kafica i bacit dir po gradu pa koliko je to dugotrajno? i ako neko ima iskustva da mi rece koji bi spuh i karb isli uz taj kit? samo za prvu ruku bi uzea kit,karb i spuh tako da je masina na mistu a kasnije one ostale stvari ko sto su multivar,kvacilo itd...
ukratko trebaju mi najosnovnije stvari za kit da ne cvike za sada,hvala
brzi bmw:
uzmi kit sa dvije karike dugorocniji je tp tropy malosi sport a ako hoces da leti kit sa jednom kariko due + i ostalo ali onda bi bilo pozeljno i radilicu drugu
dachi:
za skolu,selo,grad,kafica ti nije nista potrebnije od base kita..
za midrace racunaj odma veci karb-veca potrosnja,neka radilica jaca i s tim da ti je spuh odma skuplji a tako i kit..
uzmes si base kit,neki multivar,17,5 i cca yasuni R i fino si to ustimaj i na istom si i uz fino odrzavanje nemas nikakve brige..
Caky644:
koji base bi bija dobar?
i koliko su base kitovi jaki jer ako se ne ositi razlika pri ubrzanju i krajnjoj brzini od seriale onda cu rade midrace kit nego base
Caky644:
evo malo san prosa po forumu i odlucija se za ovakav setup:
Dr evo
Yasuni r
Multivar 2000
dell 19 (il moze manji?)
kvacilo i zvono moze ostat serisko il?
(ispravite me ako neko ima svjet za bolji setup al dr evo svakako ide za ostatak pomoc)
motor ima 4500km tako da ce radilica gurat ovaj setup ko serijalu mozda malo manje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju