Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: 200cc pod tabelu od 50cc  (Posjeta: 13847 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline steeef

• Tržnica : (+36)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: kc
  • Moja Kaciga: spec 1R
Odg: 200cc pod tabelu od 50cc
« Odgovori #60 : 08 Prosinac, 2012, 18:12:39 »
case closed ;)
in memoriam freddie mercury (5. rujna 1946. -  24. studenog 1991.)

Offline ivano_007

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Kaštela
  • Moj Skuter: x9 500, DL 650, A3
  • Moja Kaciga: LS2, KYT
  • MojSetup: Serijski
« Odgovori #61 : 08 Prosinac, 2012, 19:01:13 »
Dakle sa raspravom nismo daleko dogurali ni odgovorili na početno pitanje "Da li se isplati ?"..Iskustva i razmišljanja su podjeljena sve je na tebi i sve što uradiš radiš na vlastitu odgovornost..Ja osobno da imam dilemu kao i ti stavio bih bez greške jer u posljednjih 5-6 godina prošao sam sa skuterom cca. 20-25t km i policiju sam vidio samo jednom u suprotnoj traci znači nisam nikad niti zaustavljan niti vožen na izvanredni tehnički i ne poznajem niti jednu osobu koja je vođena na to dakle to je rijetkost a kamoli neka dodatna vještačenja ali sve ovo navedeno nije pravilo tako da možeš naletiti na nekog nadobudnog policajca koji ti može zagorčat život i odvest te na vanredni tehnički a ovo vještačenje mislim da ne postoji u praksi za sada..Što se tiče el. blokade moguće je napraviti jer je elektronika široka grana i nešto bi se dalo iskombinirati..Toliko od mene.. :icon_thumright:
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!

Offline zejenooki_18

• Tržnica : (+27)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: runner
  • Moja Kaciga: suomy
« Odgovori #62 : 08 Prosinac, 2012, 19:09:00 »
igor.sb-pravio sam se nevinasce i govorio da me zahebo on mi se parao i rekao bas te zahebo puno si mu platio skuter itd dal je to policajac popusio ili ne ne zanima me bitno da kazna nije napisana,,sto se tice tih kazni od prije dan neznam nit me zanima moze li napisat mene je zastrasio jer da platim kaznu 5 do 15 milja nemam novavca puno mi je i 100 kn kazne tako da me zastrasi uspjelo mu je..a to dal moze napisat ili ne neznam,,
IVANO-slozio bi takav motor samo da u lici zivim di nema macke a ne policajca ja neznam di zivis kad si jednom vidio policiju a napraqvio si 25tkm svaka cast ja ih svaki dan vidim,,,
STEEF-hvala bogu na tome locku jer ovo nema smisla  :hello:

Offline steeef

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #63 : 08 Prosinac, 2012, 19:12:14 »
već par godina se povlači pitanje blokada za 180 i 200 mašine pa se čudim da niko još onda u toj širokoj grani nije napravil nešt,ni probal tj.
ako tvrdiš da se more onda ju napravi pa eto svi budu zadovoljni koi oće vozit na maloj tablici jaču mašinu i ti budeš još dobro zaradil.
pretpostavljam da znaš i kolko su osjetljivi cdi na leader ili bb mašini i da prdne sam od sebe pa dok mu još se poremeti struja i impuls itd zanima me kolka bi bila trajnost istog.
isto tak kak bi ta mašina radila ako sa niti trečinom gasa bez beda razvrti preko 50 na sat i ko bi te pustil na tehničkom da mašina trokira,štuca i krepaje dok ju ovaj frlji na valjcima..gorivo i sve dobiva ko i inače a ti mu kradeš iskru,hmmm prolaz garantiran  :icon_thumright:

Offline zejenooki_18

• forumski skuteraš
« Odgovori #64 : 08 Prosinac, 2012, 19:22:06 »
ja vjerujem u ono sve je moguce tako da mislim da je moguca blokada za 200 ccm a znam isto da i najmanja greska se placa skupo jer izgori odmah,,pokusavat necu radje slozim sve na 125 i miran vozacka u đepu i vozis da se ni ne okrenes  :icon_thumright:

Offline playaa

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: VX 125
  • Moja Kaciga: HJC Lotus
  • MojSetup: Serijala
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #65 : 08 Prosinac, 2012, 20:35:13 »
nema tu kruva,slazes se steeef? hahah  ;D

Offline steeef

• maxi forumaš
« Odgovori #66 : 08 Prosinac, 2012, 21:42:08 »
to sam bil i napisal ;)

Offline grgaSP04

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera Runner Sp50
« Odgovori #67 : 10 Prosinac, 2012, 01:08:08 »
svako ima svoje misljenje i svoje slucajeve... osobno ja mislim da je isti prekrsaj 50 sa kitom ili sa 180 kako god krenes ide preko dozvoljenog, a to sa vještacenjem necu rec da se mozda nekome nije desilo i da ne postoji al mislim da je velika rijetkost... a moja situacija je bila prije par dana da sam bio uhvacen bas sa 50 a gore je 180 neregan bez plastika svijetla gola rama i na kraju dobio sam kaznu da al za neregano vozilo preko plocice bilo je provjereno vlasnik skutera i ustanovilo se da nije nis ukradeno i da s time nema problema motor je stajao pred jedno 5,6 policajaca( bio okruzen ko lopov) i niti jedan nije pitao dal je to nes jace tj jaca masina  itd itd motor ce ici na registraciju nadam se uskoro pod malu tabelu...a sad uhvatit ce me to sam siguran pogotovo na ljeto i ici cu na izvaredni necu ga imat kako zablokirat na licu mijesta tako da cu past i doci cemi ista kazna ko i ovo lijeto sto sam pao sa svojim ranerom 1000 kn plus 100 za povratak tabele

Offline steeef

• maxi forumaš
« Odgovori #68 : 10 Prosinac, 2012, 12:56:19 »
eto grga ako je tebi iplativo riskirat i tak vozit,ok to je tvoj izbor.
nije baš isto vozit base 70cc jer za njega imaš blokadu električnu koja radi sasvim ok i na vanrednom ju moreš piknut i izvuć se iz kazne a sa 180 mašinom to nemreš..al prekršaj je isti naravno bilo kakva mašina da je gore akar i seriska ak ide prek 55 na sat..
meni nebi bilo ok da moram gledat i čekat di me budu ulovili pa vodili na vanredni tehnički..kolko treba još love za napravit swap sa 50cc na 180 ili 200 i onda svaki put kad izađeš na cestu riskirat 1000+ kn za vanredni i tu papirologiju birokraciju itd..
kome je to usprkos svim ovim stvarima i isplativo neg si samo složi..
2 3 puta ak te uhvate to je već cifra s kojom bez brige platiš a1 kategoriju..prodaš 50cc skuter i nadodaš neku lovu i imaš 125 pa onda swapaš kolka te volja..i voziš bez brige na velkoj tablici.

i ono kae neko rekel da ga u 5 6 godina nisu zaustavili nikad..nisu ni mene pune 4 godine pa su me u tjedan dana 3 puta..sve je to kak naletiš i kak imš sreće.

Offline zejenooki_18

• forumski skuteraš
« Odgovori #69 : 10 Prosinac, 2012, 13:00:46 »
zas se trudis objasnjavat vise??po njegovom si u prekrsaju isto ako ti motor od 50 ccm ide prek dozvoljene brzine i ako imas 250..samo sto skuter od 50 ccm ide 60 a makina od 250 ccm 150 ma da to je isto jednako si u prekrsaju tamo vozis baju ovdje moped i znas sta to nije sve vozacka od 50 ccm vrijedi za 250 ccm masinu haha neki su stvarno cudni tako da ne trudi se objasnjavat neka brije sta oce  :hello:

Offline steeef

• maxi forumaš
« Odgovori #70 : 10 Prosinac, 2012, 13:05:25 »
da al nebitan je ovaj dio za 'veličinu' mašine,vozilo je tehnički neispravno bilo da vozi sa seriskim skuterom 80na sat i zaustave ga i padne na vanrednom ili da vozi 250 mašinu i vozi 100 120 na sat..za veću kubikažu tj za vozačku nebude dobil kaznu.
kazna ide za tehnički neispravno vozilo,vanredni tehnički i skidanje tablice..

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #71 : 10 Prosinac, 2012, 13:18:51 »
zas se trudis objasnjavat vise??po njegovom si u prekrsaju isto ako ti motor od 50 ccm ide prek dozvoljene brzine i ako imas 250..samo sto skuter od 50 ccm ide 60 a makina od 250 ccm 150 ma da to je isto jednako si u prekrsaju tamo vozis baju ovdje moped i znas sta to nije sve vozacka od 50 ccm vrijedi za 250 ccm masinu haha neki su stvarno cudni tako da ne trudi se objasnjavat neka brije sta oce  :hello:

jedini cudan si ti ovdje
sve je vec receno, prestanite izmisljat neke svoje zakone il drzat se price policajca koji plasi djecu po ulici, i istovremeno pise kazne za 2 prekrsaja unazad  :icon_thumright:

« Zadnja izmjena: 10 Prosinac, 2012, 15:06:04 igor.sb »
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline steeef

• maxi forumaš
« Odgovori #72 : 10 Prosinac, 2012, 13:22:46 »

jedi cudan si ti ovdje
sve je vec receno, prestanite izmisljat neke svoje zakone il drzat se price policajca koji plasi djecu po ulici, i istovremeno pise kazne za 2 prekrsaja unazad  :icon_thumright:

možda su u izradi neki novi zakoni  :dontknow:

:toothy3:

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
« Odgovori #73 : 10 Prosinac, 2012, 13:34:21 »
jesu, naziva se    
Zakon o sigurnosti prometa na cestama by clanovi MS foruma
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...