I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
To ga ti još na njuskalu prodajes
Ma ja mislio na švalerku od tog tipa
javio se lik prije koju minutu, al tek nakon što sam mu poslao da imam slike njega i ove njegove skvo (naravno nemam) i izgleda da je upalilo... rekao da je da će mi popodne dofurat mob, a ja njemu nek dam onih 150kn što mi je platio... javim jel se bude držal toga ili ne... ak ne bum se snašel pa bu imal zube ko raspored sati u školi (prva dva markira, pa slijedi veliki odmor)...
sad kad ti donese mob ti mu ponudi 50 ili 100 kn samo i reci nek priceka drugu placu da ces mu dat kasnije...
baš, možda je neki bivši branitelj sa ptsp i još ima gun, ja se nebi zezo s njim radi 200kn..
Citat: ivanm - 13 Prosinac, 2012, 11:59:25baš, možda je neki bivši branitelj sa ptsp i još ima gun, ja se nebi zezo s njim radi 200kn..da ima ptsp nezz bi li ga primili u zastitare, jer cini mi se da i oni nose oruzje ugl. sad nabavi slike i posalji a mobitel prekrizi, nema ga i gotovo
Citat: ivanm - 13 Prosinac, 2012, 11:59:25baš, možda je neki bivši branitelj sa ptsp i još ima gun, ja se nebi zezo s njim radi 200kn..Barem ćemo imati što čitati u crnoj kronici, a i nova tema na mojskuter forumu. Zaštitar ubio skuteraša zbog 200kn