Tehnički kutak > Tuning skutera
SPORTSKI FILTER ILI GLJIVA
antonioh0st:
dobro ste ismijali lika nema sta..eto ja nudim gp1 bilo kojem strucnjaku sa foruma da ga postela, kupim sve kaj treba dovezem doma i platim rad? bilo tko.
hac:
--- Citat: 3alfa3 - 17 Lipanj, 2008, 00:53:29 ---
--- Citat: speedburn2 - 16 Lipanj, 2008, 21:39:55 ---ma izvadi diznu i ostavi bez nje...
--- Kraj citata ---
Nebi vjerovao, ali tako se gleda da li je u karbu dobar needlejet i igla...
--- Kraj citata ---
jbg,to se tak radi,al šta djeca znaju :icon_thumright:
DaBo:
--- Citat: replcnt - 16 Lipanj, 2008, 23:14:31 ---ovo sam začas sfušerio u običnom pejntu :toothy12: samo za iwce-ta
--- Kraj citata ---
Potpis :laughing3: :laughing3:
replcnt:
e hajmo sad jedno ozbiljno pitanje za gljivu, jučer sam kupio onu stage6 double layer, gljivetina je ogromna, a karb je trenutno weber 12, e sad dal bi mi šta pomoglo tipa da stavim na usis od karba onaj limić nešto tipa ovo na slici sa probušenim rupicama pa da mi manje vuče zraka ili to ništa nevrijedi???
uz naravno veću diznu :binkybaby:
dino_sk:
--- Citat: replcnt - 17 Lipanj, 2008, 10:16:33 ---e hajmo sad jedno ozbiljno pitanje za gljivu, jučer sam kupio onu stage6 double layer, gljivetina je ogromna, a karb je trenutno weber 12, e sad dal bi mi šta pomoglo tipa da stavim na usis od karba onaj limić nešto tipa ovo na slici sa probušenim rupicama pa da mi manje vuče zraka ili to ništa nevrijedi???
uz naravno veću diznu :binkybaby:
--- Kraj citata ---
e tak sam i ja nes mislio kemijat kad sam mislio gljivu stavit na cpi-a al nisam imao tog limica pa mi se nije dalo kemijat neg sam obljepio izolirkom gljivu i diznu 82
probaj zanimaju me rezultati :icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju