Sportski kutak > Sve vezano za utrke
SCOOTERHAPPENING 2013, Virovitica 17.-18.08.
robert:
--- Citat: zemo323 - 19 Kolovoz, 2013, 15:17:23 ---tek sad vidim sta sam propustio, sto vise slika vidim to mi zalije sto me moji nisu pustili da idem :(
robert, jel ono tvoj kamuflazni sator na 5. slici ovog linka sto si postavio? ;D
--- Kraj citata ---
da to je moj šator i vreća za spavanje koja je prebačena preko bijele kopije nexusa i to je moj crveno srebreni vxr
Josip-98:
Evo bas pratin par puta ovog malog uvik je sam na podiju i dobije pehar,ima li tu nekakva caka ili :icon_scratch:
http://www.evirovitica.com/images/stories/fotografije2013/18-8-scooterhappening/IMG_4262%20%28Medium%29.jpg
Drnda:
@ 3alfa3, lijepo od tebe sto si mi pomogao piti pivu... fala frende fala... tvoj omiljeni konobar me pozdravio... a dottore mi je dao na stazu fxra sa prednjom 2.8, zadnjom 2.5... sad mi je jasno sve kad je rekao da ako padnem da ga kupujem :toothy12: :toothy12: :toothy12:
i jel tko slozio neki file sa slikama za download
3alfa3:
--- Citat: Drnda-1 - 19 Kolovoz, 2013, 16:11:42 ---dottore mi je dao na stazu fxra sa prednjom 2.8, zadnjom 2.5... sad mi je jasno sve kad je rekao da ako padnem da ga kupujem :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
:toothy12:
Bojao se da ce eksplodirat ak napumpa na 4 bara? :toothy12:
--- Citat: Drnda-1 - 19 Kolovoz, 2013, 16:11:42 ---@ 3alfa3, lijepo od tebe sto si mi pomogao piti pivu... fala frende fala...
--- Kraj citata ---
A cuj, osim vrucine (da je samo ona, nebi dosao) se potrefilo da mi je zena dosla doma nakon 2 tjedna pa sam imao neke dogovore sa kumovima i frendovima, a kaj se konobara tice - dobro da ga vidim na slici. Vidio sam se s njim u subotu (reko je da krece nakon radnog vremena u Viroviticu), velim mu da ide prek Bjelovara, a sutradan citam kak je neko na skutu poginuo, a suvozacica teze ozlijedjena bas u Bjelovaru. Nisam odmah povezao da je isao jos u subotu tak da sam se ozbiljno zabrinuo (a reko je da ne ide sam). A inace voli padat sa 2 kotaca tak da sam tek nakon jutarnje kave skopcao da je on zapravo dan ranije krenuo :icon_biggrin:
Grale:
--- Citat: Josip-98 - 19 Kolovoz, 2013, 16:07:54 ---Evo bas pratin par puta ovog malog uvik je sam na podiju i dobije pehar,ima li tu nekakva caka ili :icon_scratch:
http://www.evirovitica.com/images/stories/fotografije2013/18-8-scooterhappening/IMG_4262%20%28Medium%29.jpg
--- Kraj citata ---
Koji mali točno sa slike? :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju