Sportski kutak > Sve vezano za utrke

SCOOTERHAPPENING 2013, Virovitica 17.-18.08.

<< < (197/234) > >>

zemo323:
tek sad vidim sta sam propustio, sto vise slika vidim to mi zalije sto me moji nisu pustili da idem  :(

robert, jel ono tvoj kamuflazni sator na 5. slici ovog linka sto si postavio?  ;D

Muhi:
stigli mi kasno u noc juce.ovo je bilo prebrutalno!milan njegova devojka i ja smo prezadovoljni!organizacija haos kako je dobra,svaka cast organizatorima koliko su nama paznje posvetili,uputili nas,probudili nas! :toothy9:
sve u svemu jedan vrh vikend dolazimo opet sledece godine nadam se svi kao komplet takmicari!ostali takmicari sto su bili veoma prijatni ljudi,poneke sam mozda malo smorio (najvise one sa zip-ovima) ali i dalje su bili dragi.dobre trke pogotovo u klasi open svaka cast svima.od ucesnika do organizatora...sve vrh.prelepo nam je bilo.vidimo se!

3alfa3:
Ajd, drago mi je vidit ovog s pivom na nogama, a i ovaj desno od njega je ziv i zdrav (voli padat i trgat kosti, a onda mi nema ko radit kavu u omiljenoj kvartovskoj birtiji  :toothy12: )

Muhi:
i jedna ispravka.na ovoj stranici da su dosli ljudi iz bosne i hercegovine,mozda i jesu bili ali ja nisam primetio,da nas iz srbije nisu pomesali sa njima ili smo mi iz srbije medju one tri tackice. :P
http://www.evirovitica.com/sport-sportske-vijesti/3103-fotogalerija-scooterhappening-2013-na-kartodromu-amkk-cobra

robert:
e muhi, nisi mi se javio :angry9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju