Sportski kutak > Sve vezano za utrke

SCOOTERHAPPENING 2013, Virovitica 17.-18.08.

<< < (177/234) > >>

zekozna:
Stigao kući, dupe odrvenilo... 193 km ekserka izvezla bez pol` muke...
8 km nakon polaska (preko Jankovca) od vibracija ispala 2 vijka, jedan sa nosača spuha i drugi sa grane...
Snašao se, drugi na nosaču spuha premjestio, španer poslužio za spojiti granu i nastavio put...

E, sad, hvala svima koje sam sreo i upoznao danas...
Drnda, hvala ti što si bio Djed Božićnjak, Roberte, hvala što si došao po mene sa Nexusom da ne lutam po Vtc, hvala Graletu
na dijagnozi za moju ekserku, hvala svima koji su imali vremena izmijeniti par riječi i upoznati se...
Stvarno bi mi bilo žao da nisam uspjeo doći danas, ovaj vikend mi je bio prebukiran toliko da sam već skoro digao ruke od svega
ali eto, kada ima puno volje i želje, pojavi se od nekud i malo sreće...
Slike se uploadaju na server, na FB su već uploadane...

zekozna:
http://postimg.org/gallery/2helfxzu/

steeef:
ko i uvijek sve na nivou,pogotovo ekipe koih nie manjkalo  :icon_thumright:
svaka čast i članovima koi su potezali iz udaljenijih krajeva kao što su poreč,rijeka i OPUZEN afkors (da,da,došo i drnda također  :icon_biggrin: ) pa isto tak i ekipi iz slovenije i srbije (gagi nie došo  :dontknow: )
čestitke vozačima koi su nam priuštili da se ima kaj i za vidit tokom vikenda,posebne čestitke pobjednicima natjecanja (luksu i ostalima po kategorijama i klasama) i najmlađem natjecatelju Borni na sudjelovanju  :headbang:
neke su izdali bolidi,neke na samom početku,neke na kraju ko gumievog roksa i lakievu spejsovanu eserku :P
nadam se da su svi sretno stigli doma

Grale:
Šta reć,jebena jebenica ceo vikend :headbang:
Organizacija odlična, šteta kaj nije bilo defilea,al nije do organizacije,već do policije zbog prosvjeda.
Utrke su bile pravi show, pogotovo no limit.
Šteta da nismo isprobali j.costu kak se spada zbog spejsovanog dihtunga ;D
Sve u svemu, odlično, i jedva čekamo idući meet :icon_thumright:

Ceki21:
ima kakvih rezultata ? ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju