Sportski kutak > Sve vezano za utrke
SCOOTERHAPPENING 2013, Virovitica 17.-18.08.
Grale:
Znam samo da je lux pobjedil u no limit ;D
Bude eladio vjerojatno sutra okacil rezultate
zekozna:
http://grabarsport.hr/moto-utrke/scooterhappenig/
Tomi_ZG:
Došo i ja doma prije dvije čuke,runner s proslinjenom vodenom i defektnom radilicom je prešel 280km bez problema loženja ful gas u oba smjera.
Za nazad je posebno dobro išel,sve me strah da nije pred cvikanje,još me malo boli kičma jer je večina puta pređena s buljom zabitom u rezervar radi veče krajnje :icon_biggrin:
Sve u svemu zanimljiv dan,bilo je zanimljivih ljudi s foruma,malo popričali i zajebancija uglavnom.
zekozna:
Tek sam kasnije skužio koji si ti,... jbg, nisam odmah mogao sve pohvatati... Eladio je bio zauzet, ne znam jesam li ga pozdravio uopće, znam da sam sa Štefom par riječi izmijenio... Jbt, tek sad mi liježe sa koliko sam ljudi danas razgovarao, ko da sam pijan bio...
steeef:
--- Citat: Tomi_ZG - 18 Kolovoz, 2013, 22:34:04 ---Došo i ja doma prije dvije čuke,runner s proslinjenom vodenom i defektnom radilicom je prešel 280km bez problema loženja ful gas u oba smjera.
Za nazad je posebno dobro išel,sve me strah da nije pred cvikanje,još me malo boli kičma jer je večina puta pređena s buljom zabitom u rezervar radi veče krajnje :icon_biggrin:
Sve u svemu zanimljiv dan,bilo je zanimljivih ljudi s foruma,malo popričali i zajebancija uglavnom.
--- Kraj citata ---
piaggio majka :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju