Sportski kutak > Sve vezano za utrke
SCOOTERHAPPENING 2013, Virovitica 17.-18.08.
Drnda:
imaju sigurno.. 200 kn se dalo skupiti kroz protekla 2 mjeseca sigurno... da je svaki dan ostavljano 2 kn imalo bi se i viska....
robert:
--- Citat: Drnda-1 - 13 Kolovoz, 2013, 14:33:46 ---ja sam svojima rekao prije 2 dana samo da idem u petak iza rucka u viroviticu, starog ne vidim, pa cu ga pozdraviti prije pokreta :laughing7:
uglavnom, sator nemamo pa cemo se snaci.. ja cu pokusati neki frizider u obliku torbe naci kako bi koliko toliko hladno pice imali do virovitice... za tamo je eladio rekao da ima struje .. ako ne, javite, uzeti cemo par kg UREA-a i nek netko donese neki veci objekt u kojeg se nalije voda i imamo ultra hladno pice :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
baš za ovo podebljano sam rekao da ti treba produžni kabel!
jer bit će hrpa ljudi i nitko ti neće garantirati da će frižider ostat pun ako ga priključiš direktno u struju
Nyzvo:
drnda ak popijes u jednoj veceri 200-300kn mogo si ostat doma 3-4 veceri i mogo si solo doc, ak cemo tvojom logikom :icon_thumright:
zekozna:
U Lidlu i Kauflandu imate one termo vrećice... Dobro ohladiti cugu prije polaska i utrpati u svaku od tih vrećica po jednu bocu od 2 litre sa smrznutom vodom... Trebalo bi držati cugu hladnom poprilično dugo. Također, prijedlog za lokalnu ekipu iz Vtc... svaki po 5-6 boca od 2l neka napuni vodom i zamrzne... Ne košta ništa a možete nekome učiniti veliku uslugu....
Drnda:
--- Citat: Nyzvo - 13 Kolovoz, 2013, 16:25:08 ---drnda ak popijes u jednoj veceri 200-300kn mogo si ostat doma 3-4 veceri i mogo si solo doc, ak cemo tvojom logikom :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ostati doma je nemoguce... a dosao bi i ja sam sa svojom logikom, i jasno sam rekao ako nece nitko da cu ja sam ici... ali zasto placati 1000 i vise kn ako se to moze podijeliti...
ponijeti cu ja nekakav frizider onaj za more, samo kad sam isao u cavoglave je pustao pa sam imao potok u autu :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju