Sportski kutak > Sve vezano za utrke

SCOOTERHAPPENING 2013, Virovitica 17.-18.08.

<< < (144/234) > >>

nodius:
samo da pitam jel treba produzni od 20 il 35 metara :laughing7:
pare za NIVO ces dobit kad mi javis kad ti trebaju :toothy10:
vidila majka ne pije joj vode ROMAN :laughing9: :laughing9:

Drnda:
ja sam svojima rekao prije 2 dana samo da idem u petak iza rucka u viroviticu, starog ne vidim, pa cu ga pozdraviti prije pokreta  :laughing7:

uglavnom, sator nemamo pa cemo se snaci.. ja cu pokusati neki frizider u obliku torbe naci  kako bi koliko toliko hladno pice imali do virovitice... za tamo je eladio rekao da ima struje .. ako ne, javite, uzeti cemo par kg UREA-a i nek netko donese neki veci objekt u kojeg se nalije voda i imamo ultra hladno pice  :icon_thumright:

stark1:
koji lik moras biti da se falis u pet postova koliko popijes dnevno :toothy11:

ja sad pljuno 4 milje za novi galaxy,sta koga briga za to

Drnda:
ako mislis na mene, ne hvalim se.. samo sam rekao da toliko koliko neki trebaju izdvojiti za 3 dana i put od par stotina km ja potrosim u vecer, a vjerojatno i oni... samo je tesko odvojiti sa strane nekima....

stark1:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Kolovoz, 2013, 14:44:11 ---ako mislis na mene, ne hvalim se.. samo sam rekao da toliko koliko neki trebaju izdvojiti za 3 dana i put od par stotina km ja potrosim u vecer, a vjerojatno i oni... samo je tesko odvojiti sa strane nekima....

--- Kraj citata ---
pa potrosim i ja ali drugi mozda nemaju toliko za potrositi,pa zato i neidu u viroviticu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju