ne ne .. pa nisi u toku
gagi ne vozi... on je morao da snima
Da, Gagi ne vozi...iako bih ja uvek rekao da vozač najbolje poznaje svoj motor..
Mario, moro sam da snimam sta ces
Glavni razlog njegove voznje je, sto je uspeo da ukroti Runnera na startu, ja nikako nisam mogao, a da me ne propne, koliko se god trudio, nije bilo vajde od toga.... A on je vec posle drugog puta, uveliko mogo da ga drzi prizemljenog od starta, jbg, nisam spusto vile, pa da ne moram da mislim na to. Plus na trci su mi prednja i zadnja morala da budu izduvane, tj prednja guma je bila 1.8 a zadnja 1.6, da ne bi doslo do propinjanja.
Pita, Goran moj, tako ga zovem, jer mi je mnogo puta izasao u susret, i kada je Runner bio slupan, odradio mi je ceo skuter besplatno, znaci zakrpio celog, prefarbo. Puno puta kada ja nisam imo zivaca da cackam Runnera, njega sam zamolio, i on je uvek hteo.
Samim time, i on je uveliko bio upoznat sa mojim Runnerom. I sa obzirom, da momak stvarno ima nesto u glavi, naspram puno ljudi, ja sam mu ponudio da on vozi. I naravno pristao je.
Edit : U toku cele trke, ja sam pratio sta skuter radi, i kako se cuje, i davao savete Goranu kako da menja neke stvari kada krece, i sta tacno skuter radi u startu, i kasnije, kada se razvrti. Drugim recima, ja sam bio Inženjer, a on je bio Vozac.